Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért olyan nagy baj az,ha...

Miért olyan nagy baj az,ha covid vakcina mentes nőt keresek?

Figyelt kérdés

Én sem vagyok c oltott.

38/F

márc. 22. 20:08
 131/174 A kérdező kommentje:
Van értelme,megfoszt az oxigéntől.És ezt valaki önként vállalja.
márc. 24. 14:13
 132/174 anonim válasza:

Mekkora különbség van a szövetszálak és a levegő molekulák között?

Ezt most mondom, hogy nekem orrsövény ferdülésem van és csak az egyik orrlyukamon kapok levegőt. Érdekes, én nem halltam bele, ha napi 2-3 órára fel kellett vennem.

Főleg amikor 5 órán keresztül kellett várakozni a dokinál 2020ban.

márc. 24. 14:27
 133/174 anonim válasza:
Orvosként szeretnék hozzászólni.Sebészorvos vagyok.Egy komolyabb műtét 12-16 óra,egyhuzamban...A maszk a fertőzések elkerülése miatt kötelező.Még nem haltunk bele..Pedig 15 éve vagyok sebész..
márc. 24. 14:58
 134/174 A kérdező kommentje:
132,te sem mondod,hogy ez egészséges,nyilván nem haltál bele,de azért azon kár vitatkozni,hogy milyen lesz a koncentráció.Másrészt semmi haszna nincs,ráadásul úgy hordjátok,hogy egy kilo lyuk van rajta.Ezt a maszkozást is annak lehetett eladni,aki nem érti a biológiát.Vannak,akik még most is maszkoznak,lelkük rajta,csak az immunrendszerük lesz egyre xarabb,a természet nem arról szól,hogy buborékban kell élni.Az egész covid félelemkeltéssel csináltak jó sok hipochondert,ilyenekkel még véletlenül sem szeretnék ismerkedni,mert tudom,hogy milyen szabályaik vannak.Maszk,gumikesztyű,fertőtlenítő,távolságtartás,stb.,stb..Nekem ez nem fér bele egy normális kapcsolatba.Szexhez mit fogunk húzni,vegyvédelmi ruhát?Nem lehet 100 százalékos védelem a természetben.Ezek az oltások sem bizonyítottak semmit,számomra pont a propaganda ellenkezője igazolódott.Egy oltottat nem tudok meggyőzni az igazamról,szóval nem véletlenül állítok fel kritériumot.
márc. 24. 15:01
 135/174 A kérdező kommentje:
133,most sebésszé változtál?Tegnap még más voltál.Gyorsan kitanultad az új szakmát. :)
márc. 24. 15:03
 136/174 anonim válasza:
Én sem vállalnám a kockázatot egy oltott nővel. Már az gyanús egyébként, hogy a vérem nagyon kellene a véradáskor, mivel tudják, hogy nem vagyok beoltva. Ilyenkor meg kellene az oltatlanok vére? Tőlem nem kapnak, az fix. Vállalják a döntésük következményét.
márc. 24. 15:04
 137/174 A kérdező kommentje:
Ja,elég érdekes,hogy csomó olyanról hallani,hogy az oltottak vére marha gyorsan besűrűsödik.Sportolók hullottak el a pályán,nem egy eset volt.
márc. 24. 15:10
 138/174 anonim válasza:
Abban igazat kell adjak a kerdezonek.. ilyen is megesik igen.. hogy az, hogy te napi 8 orat dolgozzal maszkban, vagy az hogy kotelezoen felkell venni, egy meg tavasszal is futott korhazban, ahol mar a szemed is izzad, minden is elkap.. marhara nem egeszseges. Es ezt nem azert irom mert kitalacio vagy mert az ellenzek is anno ezt papolta, hanem teny. De persze, aki orvos annak valo igaz muszaj felvenni. De ne higyje mar a jonepe azt hogy a maszk megved a covidtol vagy akarmitol.
márc. 24. 15:17
 139/174 anonim válasza:
Es arcon rohogtem azokat, meg fogom is aki kimegy a friss levegore ugy hogy kozben maszk van rajta. Mert covid alatt nem keves ilyennel talalkoztam. De meg akad most is.
márc. 24. 15:20
 140/174 A kérdező kommentje:
Nekem az is fura,hogy jött az ukrán szitu és a covid meg pikk-pakk eltűnt,huss,Dr. Putyin kivégezte,persze rusvai dokitól még volt pár ijesztés,gondolom,hogy kapott lóvét a vakcinák reklámozásáért.Láthatóan a különböző variánsoktól már nem xartak be úgy az emberek,le is álltak a vakcina tolásával,most az ukrán dolog nagyobb üzlet.Ha az kipukkad,akkor lehet,hogy lesz covid 2,de most esni látom a pfizer eladásokat is.Olvastam már olyat is,hogy oltott fertőz meg oltatlant,de rengeteg a dezinfo.Számomra az sokat jelent,ha volt valakinek kitartása covidbezárás alatt és nem ment vakcináért.Mert szerintem ez egy próba volt.A katonák a kórházakban,utcán nagyon gyanúsak voltak.
márc. 24. 15:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!