Összejönnétek egy ügyetlen de jól kinéző nővel?
Figyelt kérdés
Végtelenül ügyetlen vagyok gyakran leejtek dolgokat, emiatt nem érzem magam magabiztosnak mert félek, hogy valami káoszt fogok okozni. Emiatt félek a párkereséstől is, félek hogy nem lenne aki elfogadna olyannak amilyen vagyok. A férfiak körében viszont népszerűnek számítok mert a külső adottságain viszont szerencsére nem rosszak, pont emiatt félek magamhoz közelebb engedni valakit mert nem tudom mit szólna ha megtudná hogy velem együtt kapott egy “szerencsecsomagot”.márc. 19. 18:01
21/23 anonim válasza:
"A szépség mulandó."
Az ügyesség is. Meg tulajdonképpen minden...
márc. 19. 23:47
22/23 anonim válasza:
Nagyon szívesen megismernélek. Ha van kedved hozzá, írj! :)
márc. 20. 09:43
23/23 anonim válasza:
Most ha egy nő jól néz ki, akkor lehet bármilyen hibája, úgy is fog párt találni.
márc. 22. 15:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!