Összejönnétek egy ügyetlen de jól kinéző nővel?
Figyelt kérdés
Végtelenül ügyetlen vagyok gyakran leejtek dolgokat, emiatt nem érzem magam magabiztosnak mert félek, hogy valami káoszt fogok okozni. Emiatt félek a párkereséstől is, félek hogy nem lenne aki elfogadna olyannak amilyen vagyok. A férfiak körében viszont népszerűnek számítok mert a külső adottságain viszont szerencsére nem rosszak, pont emiatt félek magamhoz közelebb engedni valakit mert nem tudom mit szólna ha megtudná hogy velem együtt kapott egy “szerencsecsomagot”.márc. 19. 18:01
1/23 anonim válasza:
Szia engem nem zavarna! Inkább aranyosnak látnám hogy ügyetlenkedsz es segítenek, kimondottan tetszene!
márc. 19. 18:05
2/23 anonim válasza:
Engem sem zavarna, szívesen ismerkednék veled.
márc. 19. 18:08
3/23 anonim válasza:
Ha emellett megfog a személyisége és amúgy vonzónak találom (azt írtad általában tetszel a fiúknak), akkor nem igazán zavarna a dolog. Sőt ahogy a #1 írta valamilyen szinten még aranyos is lehet. És szerintem a legtöbben ezzel így vagyunk szóval kissé alaptalannak érzem a félelmed :)
márc. 19. 18:10
4/23 anonim válasza:
Ugyan már, miért lennél ügyetlen? Mindenki leejt dolgokat. Én általában éjszaka, a szomszéd néni legnagyobb örömére. de még sosem jutott az eszembe, hogy ügyetlen lennék.
márc. 19. 18:34
5/23 anonim válasza:
Nyugi mindenki csak, addig lenne toleráns, amíg olyan dolgokat ejtenél le, amik nem az ő gyűjteményükből valók. Amíg a sajátodat töröd nem számít, viszont ha hozzáérsz a gyűjteményi darabokhoz, akkor lesz baj :D
márc. 19. 18:38
6/23 anonim válasza:
Ügyetlen vagyok, esetlen, de sosem emiatt tartottam a párkereséstől, a férfiakat egyáltalán nem érdekli.
márc. 19. 18:50
7/23 anonim válasza:
Nem ezen múlna
márc. 19. 19:03
8/23 anonim válasza:
Az összkép dönt, nem ez a 2 tulajdonság.
Sok dolognak kell passzolnia, nem elég a szépség, hogy megfogjon de az ügyetlenség sem, hogy elriasszon.
márc. 19. 19:09
9/23 anonim válasza:
Zavarna! Jól kinézni nem örökké fogsz. Es ha még az mellett ügyetlen is leszel.. Érted?
márc. 19. 19:10
10/23 anonim válasza:
Nekem barátnőm ilyen. Néha kicsit ügyetlen, lyukaskezű. Engem egyáltalán nem zavar, sőt még aranyos is szerintem. Az zavarna, ha össze-vissza törné magát mert folyton elesne. Az rám sem vetne jó fényt, mert úgy tűnne mintha bántanám. Pár eltört pohár vagy levert tányér pótolható
márc. 19. 19:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!