Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Összejönnétek egy ügyetlen de...

Összejönnétek egy ügyetlen de jól kinéző nővel?

Figyelt kérdés
Végtelenül ügyetlen vagyok gyakran leejtek dolgokat, emiatt nem érzem magam magabiztosnak mert félek, hogy valami káoszt fogok okozni. Emiatt félek a párkereséstől is, félek hogy nem lenne aki elfogadna olyannak amilyen vagyok. A férfiak körében viszont népszerűnek számítok mert a külső adottságain viszont szerencsére nem rosszak, pont emiatt félek magamhoz közelebb engedni valakit mert nem tudom mit szólna ha megtudná hogy velem együtt kapott egy “szerencsecsomagot”.
márc. 19. 18:01
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
Persze. Az ügyetlenség szerintem aranyos is tud lenni, én meg úgyis szeretek felvenni egy dominánsabb, segítő, védelmező szerepet. 😅 Ha nem csak jól nézel ki, hanem kedves is vagy és jó ember, esetleg pluszban még okos is, akkor nem látnék semmilyen problémát.
márc. 19. 19:18
 12/23 anonim válasza:
Kedves kérdező, én ugyanez vagyok! Tegnap a saját lábamban estem el, és vertem be a fejem a falba :D a férjem elfogad ilyennek, a korábbi kapcsolataimban sem volt ez gond. Bár én nem hivatkozok magamra szerencsecsomagként.
márc. 19. 19:52
 13/23 anonim válasza:
A férfiak szerintem nem ilyen itelkezoek. Egy nőnek lenne ez fontos a férfiban.
márc. 19. 19:53
 14/23 anonim válasza:
Persze, egy nőnél nagyon szexi ha ügyetlen.
márc. 19. 20:09
 15/23 anonim válasza:
Két balkezes a neved a férfiak világában.
márc. 19. 20:34
 16/23 anonim válasza:
Én nagyon kevés emberrel tudok egy hullámhosszra kerülni. Hidd el, nem az lenne a leglényegesebb nálam, hogy mennyi poharat törtél össze múlt héten, hanem hogy ténylegesen ki vagy te.
márc. 19. 21:00
 17/23 anonim válasza:
Csak a szerszamot ne ejtsd ki a kezedbol:D
márc. 19. 22:22
 18/23 anonim válasza:
Egész biztos, hogy nem. Inkább legyen közepes külsőre, de ne legyen ügyetlen. Szerencsés akkor vagy, ha a külsődön kívül van más pozitív tulajdonságod is. A szépség mulandó.
márc. 19. 22:45
 19/23 anonim válasza:
Senkit sem zavar A farkát nem tudod elejteni, mert oda van nőve
márc. 19. 22:54
 20/23 anonim válasza:

Igen.

Szerintem egy párkapcsolat nem ezen múlik leginkább, meg én azért szeretem is az ilyet mert vicces is tud lenni meg aranyos is, meg mégsem olyan unalmas így az élet, én szerintem. Meg sokszor tud igen csak vicces, jó pillanatokat is okozni az ilyesmi. Leginkább azt szeretem ha valaki picit izgul, zavarban van és úgy követ el ilyen ügyetlen dolgokat mert az sokszor okoz elég jó emlékeket, én szerintem.

Persze azt megértem hogy ez téged zavar, meg emiatt nehezen engedsz magadhoz közel embereket, de ezt meg kell tanulnod ügyesen lekezelni hogy emiatt ne érezd magad alsóbb rendűnek, vagy nem is tudom hogy fogalmazzam.

márc. 19. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!