Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Tényleg ez számít a lányoknak?

Tényleg ez számít a lányoknak?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok, voltam már több korosztályú lánnyal, nővel. Nem tudnám azt mondani, hogy voltam nem szép nővel. Randizni is szép lányokkal sikerült. Tudom kinek mi a szép. De azért mondom, hogy szép, mert munkahelyen, suliba, kollégák, barátok mindenki annak tartotta őket. Extra kalandok is sikerültek érett csajokkal, vagy munkahelyen. Viszont kapcsolat soha nem sikerült eddig.

A munkahelyem biztosít nekem szállást, végülis olyan mint egy régi apartman szoba. Nincs autóm. Miért? Albérletbe akkor szeretnék menni ha valakivel összejövök, kis városban élek minden max 10 perc sétával megoldható, nem használnám ki az autót. Félre van rá téve a pénz, de ezzel is úgy vagyok, hogy ha valakivel együtt lennék ő is, én is használnám akkor megérné fenntartani.

Több lány akivel ismerkedtem rövidebb, hosszabb ideig valahogy mindig azt éreztem, hogy ez a kettő dolog nem tetszik nekik. Tény tudom, hogy nem ez az élet, de tudatosan van oka miért nincs se autóm, se albérletem. Pénteken volt egy randim, csaj kérdezte hol parkoltam le, mondtam busszal jöttem. Láttam rajta mikor visszakérdezett, hogy furcsálja.

Lányok nektek ez sugallja azt, hogy ő az a férfi aki mindent megtud adni az életben és ez jelentené a biztonságot? Mert én mindenre nyitott lennék, csak együtt. Van mikor munkám miatt 1-2 hétig nem vagyok, azt szeretném ha más élvezze addig az albérletet, autóba meg nem akarok havonta aksit cserélni, mert álló helyben lemerül. Szeretném szép helyre elvinni a lány randizni, de nem az első randik miatt akarok venni.

Mielőtt megkapom, hogy biztos a szex miatt. Nem... szerencsére mindig nagyon pozitív a visszajelzés. Az élet jó szerszámmal megáldott, és a tüdőm baromi jó.

A másik dolog, hogy 25-30 éves korosztályú lányokat hol a fenébe lehet találni? Bárhová megyünk haverjaimmal este 16-20 évesek vannak két megyeszékhelyen is este mindenhol.

febr. 4. 22:32
1 2 3 4 5 6
 41/56 anonim válasza:

Egyebkent megfigyeltem, hogy akinek 25-30 evesen sincs autoja es megmagyarazza, hogy miert nem vezet, az altalaban az elete mas teruleten is kifogasokat keres, nem akar felelosseget vallalni semmiert. Egy luzer kozeli szinvonlon el es ez nem lesz vonzo senkinek. A nok jok abban, hogy hamar lekoptassak az ilyen alakokat. Nagy valoszinuseggel eloszuronek hasznaljak ezt a sok rossz tapasztalat miatt.

En magam is inkabb mar osztonosen kerulom az ilyen egyeneket, mert a vege tudom az lesz, hogy egesz evben en dobjam el ide-oda csupan szivessegbol.

febr. 7. 16:52
 42/56 anonim válasza:
Jól mondod, kerüld csak el őket. Mindenkinek jobb lesz így. Főleg a valóban ésszerű döntéseket hozó, racionális, esetleg ökotudatos embereknek, akik megtehetnék ugyan, de szándékosan nem tartanak autót, ha tényleg nincs rá szükségük. Vidéken még megértem hogy létszükség lehet az autó, de a nagyvárosokban már nagyon nem ez a helyzet. Ez meg hogy 2024ben is sokan presztizst csinálnak belőle, sőt egyenesen lúzerezik az autómentes embereket, csak és kizárólag őket minősíti.
febr. 7. 17:12
 43/56 anonim válasza:
Aha tehát hiába jön be egy pasi,mivel nincs autója meg sem próbálsz vele ismerkedni.Mert ugye tuti lúzer.?Az mondjuk hogy diplomás és 2 nyelven beszél lényegtelen.Meg hogy lehet iszonyatosan passzolnátok.Magyarul tárgyak alapján osztályozol embereket.Na te vagy az a tipusú nő aki még a pali nevét sem tudja,de a rendszám már bevan írva a telóba.De gondolom egy ladába se teszed a picsád??Az is lúzer...
febr. 7. 17:40
 44/56 anonim válasza:

Férfi vagyok nem nő. Azt akartam érzékeltetni, hogy mennyi kellemetlen szituációt szül az autó hiánya még baráti társaságban is.

Aki 20 évesen nem kezd el vezetni, eleve több 100 ezer km tapasztalat hátránnyal indul, ha csak 30-35 évesen fog majd.

Vezetni megtanulni, pedig exponenciálisan nehezebb lesz, ahogy telik az idő, de mindenki azt csinál amit akar. Ne a csaj miatt tanuljatok meg, hanem magatok miatt.

febr. 7. 17:52
 45/56 anonim válasza:
Végül is nem abba fog beledögleni az emberiség (a rengeteg felesleges szemét helyzetén túl, és igen sok aközött is a már lejárt/nem divatos státusszimbólum), hogy mindenki erőn felül túlfogyaszt, és hogy presztizsből még a wc-re is autóval jár. Lehetőleg jó naggyal, mert minél nagyobb az autó annál nagyobb a presztizs.
febr. 7. 18:25
 46/56 anonim válasza:
Srácok! Hol lehet fiatalabb csajokkal találkozni? Nekem pont ez a korosztály jön be akiről irtok. Hova szoktatok lejárni ahol 16-20 év körüli lányok vannak?
febr. 7. 18:46
 47/56 anonim válasza:
#41 címeres barom
febr. 8. 01:17
 48/56 Kólauborkával válasza:
Az a legszebb, hogy ezen gondolatmenet mentém az ég világon bármit meg lehet magyarázni, hogy épp miért hülye a másik… :D
febr. 8. 05:41
 49/56 anonim válasza:
Én nagy városban lakom, munkahelyet direkt úgy kerestem, hogy 3km-en belül(magyarul ez volt az elsődleges szempont), hogy tudjak gyalog járni, mivel a reggeli forgalomba nem vagyok hajlandó "közlekedni". Egy héten egyszer azért elmegyünk bevásárolni, nyilván lehetne menni tömegközlekedéssel, de kocsival gyorsabb és egyszerűbb. Van hogy csak 20km-et megyek vele a héten. De amikor meg haza megyek az oda-vissza 260km. Azt is meglehet(ne) oldani másképp, de nem biztos, hogy felfognak engedni a buszra egy 2méteres fűkaszával, benzines kannával, bozótvágó késekkel. :)
febr. 8. 08:42
 50/56 anonim válasza:

Ez a vita megy mindig az agglomerációban is. Hogy a többségnek felesleges presztizs az autó. Bár tény, bőven lenne hova emelni a tömegközlekedés színvonalát is. De amikor hatalmas dugók vannak és mindig 1-1 ember ül 1-1 autóban, aki megy be 8-ra a munkájába, hát ahhoz még autó se lenne muszáj. Ha tényleg fűkasza vagy bármi munkaeszköz, oda kell, de ez a ritkább.

Meg aztán képzeljünk el egy Hong Kongot ha mindenkinek derogálna a tömegközlekedés, és csak a saját autó amitől férfi lenne a férfi. Hát fél perc alatt mozdulatlanra dugulna be a város. Vagy kihalna az egész és alig lenne gyerek. Bár amilyen tömeg van ott, lehet rájuk is férne?

febr. 8. 13:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!