Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Tényleg ez számít a lányoknak?

Tényleg ez számít a lányoknak?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok, voltam már több korosztályú lánnyal, nővel. Nem tudnám azt mondani, hogy voltam nem szép nővel. Randizni is szép lányokkal sikerült. Tudom kinek mi a szép. De azért mondom, hogy szép, mert munkahelyen, suliba, kollégák, barátok mindenki annak tartotta őket. Extra kalandok is sikerültek érett csajokkal, vagy munkahelyen. Viszont kapcsolat soha nem sikerült eddig.

A munkahelyem biztosít nekem szállást, végülis olyan mint egy régi apartman szoba. Nincs autóm. Miért? Albérletbe akkor szeretnék menni ha valakivel összejövök, kis városban élek minden max 10 perc sétával megoldható, nem használnám ki az autót. Félre van rá téve a pénz, de ezzel is úgy vagyok, hogy ha valakivel együtt lennék ő is, én is használnám akkor megérné fenntartani.

Több lány akivel ismerkedtem rövidebb, hosszabb ideig valahogy mindig azt éreztem, hogy ez a kettő dolog nem tetszik nekik. Tény tudom, hogy nem ez az élet, de tudatosan van oka miért nincs se autóm, se albérletem. Pénteken volt egy randim, csaj kérdezte hol parkoltam le, mondtam busszal jöttem. Láttam rajta mikor visszakérdezett, hogy furcsálja.

Lányok nektek ez sugallja azt, hogy ő az a férfi aki mindent megtud adni az életben és ez jelentené a biztonságot? Mert én mindenre nyitott lennék, csak együtt. Van mikor munkám miatt 1-2 hétig nem vagyok, azt szeretném ha más élvezze addig az albérletet, autóba meg nem akarok havonta aksit cserélni, mert álló helyben lemerül. Szeretném szép helyre elvinni a lány randizni, de nem az első randik miatt akarok venni.

Mielőtt megkapom, hogy biztos a szex miatt. Nem... szerencsére mindig nagyon pozitív a visszajelzés. Az élet jó szerszámmal megáldott, és a tüdőm baromi jó.

A másik dolog, hogy 25-30 éves korosztályú lányokat hol a fenébe lehet találni? Bárhová megyünk haverjaimmal este 16-20 évesek vannak két megyeszékhelyen is este mindenhol.

febr. 4. 22:32
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim válasza:
Mondjuk én nem más, hanem magam miatt csináltam jogsit meg vettem kocsit, mivel imádok vezetni, meg tudjak ezt azt szállítani ha kell. (Bár egy normális nőnél ez nem lesz kizáró ok párkapcsolatban csak egy nagy előny). De nem létszükséglet, mert vannak emberek akik e nélkül élik le az életüket. Egyébként az meg badarság, hogy havonta akksit kell cserélni egy kocsiban.... Feltehetőleg a külsőd és a személyiséged elegendő egy olyan lánynál, aki könnyen adja magát. De az ilyenek amúgy sem jók párkapcsolatra. Van még normális nő, de egyre kevesebb.
febr. 5. 08:54
 22/56 anonim válasza:

Ez egy kollegista szinvonal nagyjabol 26 evesen akarhogy magyarazod. Ismerosok felkoltoztek Pestre tobben egy lakasba es szobat berelnek 30+osan, auto nelkul.

Meselik, hogy milyen jo a pesti elet, nekem meg kinos hallgatni.

Te osszejohetnel egy dagadt, zsiros haju, igenytelen novel es egy szep csinossal is. Melyiket valasztanad?

Ugyan ez van forditva is. Egy szep nonek rengeteg valasztasa van es igy hatranybol indulsz. Egy alberletes, autos srac elonybol indul mindenkeppen.

Hogy szerveznel igy meg egy wellness hetveget, kirandulast, barmit, ha meg az auton is sporolsz?

A no legyen tipp-topp, de te semmit nem szeretnel nyujtani. Mondom mindezt ferfikent...

febr. 5. 09:04
 23/56 anonim válasza:
#22 én nem láttam olyat hogy a kérdező azt szeretné hogy a nőnek legyen kocsija, lakása, illetve azt sem hogy baj lenne neki, ha busszal járna és otthon lakna.
febr. 5. 09:14
 24/56 anonim válasza:
1 mondatban leirhattad volna sok novel basztal es kesz🤷🏽 masreszrol nem ertem a sirast
febr. 5. 09:16
 25/56 anonim válasza:

#23: Olvasd el a 20-as valaszat, benne van minden. Egy huszoneves no mar a csaladot, gyereket tervezgeti. Ez olyan partnert keres, akinek megvan ehhez a hattere. Mi ebben annyira furcsa?

Aki csak szexre megy, rovid tavu kapcsolatra, annak ez nyilvan mindegy.

febr. 5. 09:19
 26/56 anonim válasza:
#25 de ha megfordítom, és a palinak ott van minden, kocsi, lakás, miegyéb, a csajnak meg semmije, az full rendben van. Érdekes.
febr. 5. 09:33
 27/56 anonim válasza:
Igen fordítva rendben van, mivel a nő alatt van a punci.
febr. 5. 09:42
 28/56 anonim válasza:
rájuk így is nagy a kereslet
febr. 5. 09:52
 29/56 anonim válasza:
Én inkább kurvázni járok,nincs sírás minden szaré és a zseton is megmarad.Heti 1 fősulis lány továbbtanulását támogatom😂😂.Kell a picsának párkapcsolat.
febr. 5. 10:52
 30/56 anonim válasza:

miért támogatod?

menjenek el dolgozni

febr. 5. 11:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!