Tényleg ez számít a lányoknak?
26 éves vagyok, voltam már több korosztályú lánnyal, nővel. Nem tudnám azt mondani, hogy voltam nem szép nővel. Randizni is szép lányokkal sikerült. Tudom kinek mi a szép. De azért mondom, hogy szép, mert munkahelyen, suliba, kollégák, barátok mindenki annak tartotta őket. Extra kalandok is sikerültek érett csajokkal, vagy munkahelyen. Viszont kapcsolat soha nem sikerült eddig.
A munkahelyem biztosít nekem szállást, végülis olyan mint egy régi apartman szoba. Nincs autóm. Miért? Albérletbe akkor szeretnék menni ha valakivel összejövök, kis városban élek minden max 10 perc sétával megoldható, nem használnám ki az autót. Félre van rá téve a pénz, de ezzel is úgy vagyok, hogy ha valakivel együtt lennék ő is, én is használnám akkor megérné fenntartani.
Több lány akivel ismerkedtem rövidebb, hosszabb ideig valahogy mindig azt éreztem, hogy ez a kettő dolog nem tetszik nekik. Tény tudom, hogy nem ez az élet, de tudatosan van oka miért nincs se autóm, se albérletem. Pénteken volt egy randim, csaj kérdezte hol parkoltam le, mondtam busszal jöttem. Láttam rajta mikor visszakérdezett, hogy furcsálja.
Lányok nektek ez sugallja azt, hogy ő az a férfi aki mindent megtud adni az életben és ez jelentené a biztonságot? Mert én mindenre nyitott lennék, csak együtt. Van mikor munkám miatt 1-2 hétig nem vagyok, azt szeretném ha más élvezze addig az albérletet, autóba meg nem akarok havonta aksit cserélni, mert álló helyben lemerül. Szeretném szép helyre elvinni a lány randizni, de nem az első randik miatt akarok venni.
Mielőtt megkapom, hogy biztos a szex miatt. Nem... szerencsére mindig nagyon pozitív a visszajelzés. Az élet jó szerszámmal megáldott, és a tüdőm baromi jó.
A másik dolog, hogy 25-30 éves korosztályú lányokat hol a fenébe lehet találni? Bárhová megyünk haverjaimmal este 16-20 évesek vannak két megyeszékhelyen is este mindenhol.
Ül egy nagyképű feminista nő a pizzériában, és kér egy pizzát.
- Négyfelé, vagy nyolcfelé vágjam? - kérdi a pizzás.
- Azt hiszem, elég lesz négyre, nyolc szeletet már biztos nem tudnék megenni.
"Pénteken volt egy randim, csaj kérdezte hol parkoltam le, mondtam busszal jöttem. Láttam rajta mikor visszakérdezett, hogy furcsálja."
Respect.
Ugyanezt éltem át 17 évvel ezelőtt. Az a fej amit ilyenkor tudnak vágni :D
Az ilyen nőket messze el kell kerülni. Van még pár milliárd helyettük.
Én külföldön informatikai cégnél dolgozok és kollégáim felének nincs autója és akinek van se használja pl munkába járáshoz csak az idősebbek.
Szerintem ez az, hogy az autó ilyen presztízs dolog nálunk az olyan suttyó dolog, mint a nagy arany fux. Normálisabb helyen ez csak ésszerű segít kérdés. Akinek van pénze sem feltétlen vesz.
Viszont ez a fiatalabb csajokkal találkozni csak ezt én is tapasztalom. Kb ezért voltak fiatalabb barátnőim utóbbi időben, mert sokkal inkább ők vannak jelen ha eljárogat az ember. Nem tudom a többiek hol vannak, otthon ülnek és tinderen várnak a sültgalambra?
Nem ertem mit kattogtok az auton, holott 5-600 ezerert mar kapni hasznalhatot, de 1-2 millio sem osszeg manapsag erre. Ebbol aztan pont, hogy semmit nem lehet leszurni, csak a ti szegenysegi bizonyitvanyotok. Plane ha a nonek egyebkent van autoja es rendszeresen vezet, vagy van nekik otthon 2-3db.
Valamiert a haveri/barati korben tobben bizonygatjak nekem, hogy mennyire nincs szukseguk kocsira. De azert vigyem mar haza legyek szives buli utan, nem nagy kitero. Meg lejonne velem nyaralni a tengerpatra majd szoljak, beszall a benzinbe, meg jovore is majd, mert o nem mer berautoval vezetni. Mindezt 30+ evesen..
Ne legyunk mar alszentek, meg haverok kozott is kellemetlen az ilyen szituacio egy ido utan, nemhogy egy friss kapcsolatban. Hacsak nem a nagy O vagy szamara, biztosan nem fogja a seggedet furikazni, hanem egy gyokernek fog tartani.
Nagyjabol olyan, mintha valaki a mai vilagban nem beszelne legalabb angolul. Regen extranak szamitott, ma mar ez egy alap elvaras. Mindkettonek eleg magas prioritason kellene lennie ha nincsenek meg. Nem a csaj, hanem magad miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!