Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lenne lány aki ismerkedne itt?

Lenne lány aki ismerkedne itt?

Figyelt kérdés
19 éves Budapesti srác vagyok volt már kapcsolatom. Az ideálom velem egy idős normál testalkatu lány 190cm magas vagyok

febr. 4. 10:41
 1/10 anonim válasza:
Nem vagyok veled egyidős, de végre valaki, aki normál testalkatú lányt keres, és nem botsáskát vagy elefántot. Ilyet is ritkán látni itt. :D Ezekszerint van még remény az 50-60 kilós lányoknak is.
febr. 4. 12:37
 2/10 anonim válasza:
#1 Hány éves vagy?
febr. 4. 12:47
 3/10 anonim válasza:

Ha 50 kiló vagy, akkor nem értem mit problémázol, valszeg senki se fog túlsúlyosnak látni amennyiben nem 140 centi vagy. De így vaktába magasság nélkül felesleges a kilókkal dobálózni, mert mondju egy 153 centis lány aki nem sportol, 60 kilósan bizony tud eléggé duci lenni ami sokaknak taszító.

febr. 4. 14:01
 4/10 anonim válasza:
#2 Miután kedves 'Norbl' felhasználónevű hegyitrolltól megkaptam privátban, hogy az 50-60 kilós is botsáska, így semennyi. Írjál Norbl - nak és menjetek együtt bálnavadászatra! Jó szórakozást! :*
febr. 4. 14:03
 5/10 anonim válasza:
Én sem az vagyok sajnos akit keresel, de amúgy elsőnek igaza van, ez tényleg nagyon ritka itt. Mindenki szupervékony vagy túlsúlyos nőt keres. Én az 52kg/160cm -vel kb. a kutyát nem érdeklem ezen az oldalon. De mondjuk elnézve az itteni felhozatalt, talán nem is baj. Szerencsére élőben, meg más platformokon nem ez a helyzet.
febr. 4. 14:17
 6/10 anonim válasza:
#4 az meg ki?
febr. 4. 14:42
 7/10 anonim válasza:

1, 5

Pedig az az ideális!

febr. 4. 15:15
 8/10 anonim válasza:
Igen ez így a jó
febr. 4. 16:25
 9/10 anonim válasza:

#1-es Nem kérdezem meg mennyi idős vagy, de ha lenne kedved beszélgetni és véletlenül Pest megyei vagy, akkor mindenképpen írj!:D

Én 25 leszek nemsokára.

febr. 5. 20:28
 10/10 anonim válasza:
Én is 19vagyok, és budapesti. Ha gondolod írj.
febr. 6. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!