Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol érdemes ismerkedni?
Figyelt kérdés
Nekem nincs bajom a csajozással, inkább az érdekelne, hogy hol.
Az előző barátnőmmel interneten ismerkedtem meg, de már belefáradtam az ott való szenvedésbe, nem lehet normálisan beszélni emberekkel, 1-1 kép alapján döntünk, 1000-1 nél sikerül találkozni és megismerni egymást.
Valaki tud esetleg egy szórakozóhelyet ahol szokott tudni ismerkedni, vagy bármit?
2022. júl. 25. 14:28
1/10 anonim válasza:
bárhol
ha leakarod magad korlátozni hogy hol "érdemes" ismerkedni az rossz
ha látsz egy lányt akivel szívesen megismerkednél, akkor bárhol is legyél, merj kezdeményezni
2/10 anonim válasza:
Nekem bármi bejön csak az interneten nem sikerül soha...max úgy hogy előtte már találkoztam a csajjal.
3/10 A kérdező kommentje:
Ez a bárhol dolog nagyon tág fogalom. Én rengeteg lányt látok akit szívesen megismernék, de bizonyos körülmények közt esélye sincs az embernek. Őszinte leszek én se díjaznám ha idegenek szólongatnának le úton-útfélen, a világ sem olyam már mint régen, mindenképp kell valami közös pont, előzetes ismeretség. Az meg a másik, hogy ha valaki bejön, az valószínű nem csak nekem jön be, lehet foglalt lányokat kérdezgetnék buszon, utcán vagy bárhol.
2022. júl. 25. 14:57
4/10 NTBS válasza:
Hétvégén este minden szórakozó helyen vannak fiatalok, de ott is idegenként szólogatsz le embereket.
5/10 anonim válasza:
Mindenhol idegen leszel nekik. Élőben és neten is. Utcán már ijesztő leszólítani másokat, mert egyből a legrosszabbat gondolhatják rólad. Közösségen belül talán. Buliban meg nem biztos hogy komoly kapcsolatra vevőt fogsz találni. Utca nem jó, net se, talán hobbi alapján. Nincs annyi lehetőség.
6/10 anonim válasza:
Nőknek mindenhol van kifogásuk és mindenre. Utcán nem jó, társkeresőn vissza sem írnak, facebook az privátszféra, szórakozóhelyeken meg sokan csak a pia hatására akarnak ismerkedni.
7/10 anonim válasza:
Akinek tényleg szimpi vagy, annak a sarki kisboltban is az leszel.
Esetleg próbáld bővíteni az ismerősi körödet, eljárni szórakozóhelyekre/ nyugisabb házibulikba, ahol lehet beszélgetni
9/10 anonim válasza:
Barhol tudsz talan a net a legyorsabb😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!