Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan menjek oda ismerkedni ehhez a lányhoz az egyetemen?
Jól értem, te is lány vagy?
Nem kell ezt túlagyalni. Sziasztok, leülhetek? És bekapcsolódsz a beszélgetésbe.
vagy segítséget kérsz a tárggyal kapcsolatban.
Nem, én srác vagyok :D
De így miután már 1 éve együtt vesszük fel a tárgyat és eddig nem beszélgettem velük, nem lenne fura hogy pont most keresem a társaságát?
Egyáltalán nem lenne fura, ha csak most mennél oda hozzá. Talán úgy könnyebb kezdeményezni, ha éppen nem veszik körbe a barátnők, indításnak egy a tantárgyhoz köthető kérdéssel (esetleg egy kis poénnal) nem lőhetsz mellé.
L
Igazából még annyival kiegészíteném, hogy a 3 barátnőjéből 2vel néha-néha szoktam beszélgetni, és pl van hogy beszélgetek egyik barátnőjével óra előtt, mivel mi előbb oda szoktunk érni. Később a kiszemelt lány is megérkezik, és odajön hozzám meg a lányhoz, és ők elkezdenek beszélgetni. Én meg szép lassan lemorzsolódok magamtól, mert ilyenkor nem tudom eldönteni, hogy akarnak-e velem is beszélgetni/bunkó lenne ilyenkor becsatlakozni a beszélgetésbe, amikor lehet nem is akarják😅
Ebben is tudátok segíteni?
Próbáld meg kézen állva,
Hátha.:)
Amúgy utolsó, még akkor is ha meg van a véleményed a kérdésemről (nyilván gondolhatod gáznak) neked miért jó hogy ilyen választ adsz, ami nyilván nem segít, de kötekedő....?
Rossz napod volt, vagy csak néha muszáj kiengedned itt a virtuális térben és valakinek megmondani a tutit? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!