Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Van itt olyan fiatal lány,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan fiatal lány, aki idősebb fiúval szeretne ismerkedni?

Figyelt kérdés
2022. szept. 7. 14:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Mennyivel? A tinik 16 évtől jöhetnek ide. Nem jelenti azt, hogy pedok is kopogtathatnak az ajtón.
2022. szept. 7. 14:38
 2/11 A kérdező kommentje:

Nahát, tényleg! Régebben még nem volt kint a tini kategória felett a 16 évre figyelmeztető felhívás. Köszi, hogy felhívtad rá a figyelmemet.

Tini kategória, szóval 16-19 éves korosztály. Hát ha a 19 évest vesszük alapul, akkor 10 évvel idősebb vagyok. Szóval 29... De nem években szeretném mérni az érettséget. Inkább az adott lánytól, inkább nőtő függ. Plusz minusz egy két év számomra még nem akadály. Pedofilos megbélyegzést nem kérek, mert nem vagyok az!

2022. szept. 7. 14:45
 3/11 anonim ***** válasza:
19%
Veled egyidős vagyok. Ne tagadd, hogy van benned pedofil hajlam. Normális felfogású felnőtt ember nem tizenéves kislányokkal akar ismerkedni.
2022. szept. 7. 14:56
 4/11 A kérdező kommentje:
Én elolvastam, hogy mi az a pedofília, és hogy ki számít annak. Én nem vagyok az. Te már előre ítélkezel, ahelyett hogy ismernél.
2022. szept. 7. 15:11
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Max te nem ismered be magadnak, de attól még van benned rá hajlam. Ha nem lenne, akkor ez a kérdés sem lenne, mivel korodbeliekkel ismerkednél, nem gyerekekkel.
2022. szept. 7. 15:26
 6/11 A kérdező kommentje:
Rádhagyom mit gondolsz. Nem foglak győzködni az igazamról.
2022. szept. 7. 15:28
 7/11 anonim ***** válasza:
72%

"A pedofília a serdülőkor előtti gyermekek iránti szexuális vonzalom (...) A pszichiátriai betegségeket rendszerező DSM V a serdülőkor előtti életkort maximum 13 évben határozza meg"

[link]

2022. szept. 7. 15:57
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm hogy belinkelted ezt ide. Igaz a kiírt ismerkedési kérdésemhez nem kapcsolódik, de mint önmagam védelmére rászolgál. Mivel se nem szexuális kapcsolatot kívánok létesíteni egy gyerekkel, és a kiírt kérdésem sem ehhez a témához kapcsolódik. (Zárójelbe megjegyzem beszélgetni, még egy 8 évessel is lehet. Beszélgetni! Gyengébbek kedvéért.)
2022. szept. 7. 16:09
 9/11 anonim válasza:
17%

Te pedofíl állat a saját korosztályodban találjál nőt és a 16-19 éves lányokat zaklasd!!!!!!

Köszi.

2022. szept. 19. 12:58
 10/11 A kérdező kommentje:
9: Kettőnk közül neked vannak problémáid. Kérlek kezeltesd magad. Köszönöm
2022. szept. 20. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!