Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mindegy már ki az,csak szeress...

Mindegy már ki az,csak szeressen!Gondoltátok már így?

Figyelt kérdés

2024. jan. 21. 20:54
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
Nem fogok így gondolkodni, mert rohadtul nem mindegy kivel állok kapcsolatba. 31/F
2024. jan. 22. 19:53
 22/27 anonim válasza:

Nem

Megcsak az kene hogy egy ronda dagadt allat szeressen

Elvagyok en egyedul is

2024. jan. 23. 07:02
 23/27 anonim válasza:

Is-is! (Amióta édesanyám meghalt minden sokkal nehezebb...)

Van most valaki, aki jobban megértett engem a többi ismerősömnél. Egy darabig működött az önzetlensége, aztán...

Önzetlenül nem nagyon fog szeretni senki. Legjobb esetben a szülőanyja az embernek, vagy a rokonságában esetleg másvalaki.

2024. jan. 23. 08:27
 24/27 anonim válasza:
Az, hogy szeressen egy igazi társ, az hiányzik! De azért, hogy mindegy kicsoda, az meggondolatlan megfogalmazás! Tudom, hogy az egyik legjobb dolog az életben szeretni és szeretve lenni..
2024. jan. 23. 16:49
 25/27 anonim válasza:
Őszinte szeretet egy vadidegen embertől nem létezhet. Őszintétlenre meg ott vannak pl a prostik. Pénzedért cserébe kaphatsz őszintétlen szeretetet.
2024. jan. 24. 07:02
 26/27 anonim válasza:
Nem, emiatt nem volt 27 évig társam. Neki sem volt, szóval úgy tűnik nem biztos hogy az igaziak vagyunk egymásnak, ez egy fontos önismereti út mit is akarunk egymástól, az élettől. Én most azt érzem nem igazán ugyanott tartunk. Persze azon is elgondolkodtam, hogy én a saját bizonytalanságom ezerrel kivetítem szegényre és ettől ő is bizonytalan lesz.
2024. jan. 29. 02:07
 27/27 anonim válasza:

A vágy felléphet, ha nagyon elmagányosodva érzed magad.

De a kritikus döntést ne hagyd ki egy kapcsolatnál.

2024. jan. 29. 09:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!