Kezdőoldal » Ismerkedés » Egyéb kérdések » Lehetséges hogy egy férfi...

Lehetséges hogy egy férfi beléd szeressen már az első találkozáson?

Figyelt kérdés
Egy külföldi srácról van szó akivel együtt töltöttem a szilvesztert, hosszú percekig szemeztünk és meg is csókolt, amikor pedig búcsúztunk (másnap már utazott haza) akkor könnyezett, kérdeztem miért annyit mondott hogy miattam. Annyira édes volt ahogy viselkedett.

2024. jan. 2. 23:09
 1/10 anonim válasza:

Ezt már feltetted egyszer.

Nem lehetséges.

Vonzódott irántad, megkapta a romantikus pillanat, benne voltak azok a szép élmények, amikről te nem tudsz.

A veled való éjszaka egy szép zárás volt.

Ennyi.

De még az is lehet, hogy az ivástól, a levegőtől könnyezett a szeme. 😁

Ne tulajdoníts többet, mint ami történt: két fiatal kellemes estét töltött együtt, aztán mindkettő folytatta a saját, külön útját.

Mikor hazaért, várta a szerelme az állomáson. 🙂

2024. jan. 2. 23:18
 2/10 anonim válasza:
Azért könnyezett, mert nem tudott megdugni.
2024. jan. 2. 23:21
 3/10 anonim válasza:
Csak a parfümöd csipte a szemét.
2024. jan. 2. 23:58
 4/10 anonim válasza:
3: ennyi erővel igazán csinálhatnál rekurziót ezekből a kérdésekből meg a válaszaidból
2024. jan. 3. 00:33
 5/10 anonim válasza:
Nem. A bugyidba szeretne...
2024. jan. 3. 02:10
 6/10 anonim válasza:

Sok minden lehetséges. Melyik országból való volt?

Velem TÉNYLEG(!) rendesen viselkedett egy angol Úriember. (Sajnos a COVID után már nem tért vissza ide magyarhonba.)

Na, hadd ne írjam le, hogy mennyire kiábrándultam a tavalyi "párom"-ból. (Csak azért nem vetettem még véget a kapcsolatnak, mert ÜZLET(társat) látok benne.)

2024. jan. 3. 03:24
 7/10 anonim válasza:
Tisztelem a 6-ost, amiért beválalja, hogy ribizli.
2024. jan. 3. 09:37
 8/10 anonim válasza:
#7 Egy szóval nem írt ilyet. :D De nyugi, neked is van esélyed megtudni, mint jelent az üzlettárs, ha már nem anyád tart el. ^^ Persze, ha ennyire komoly gondjaid vannak a szövegértéssel, akkor könnyen lehet, hogy neked a ribizliség lesz az egyetlen mód bármilyen üzletkötéshez.
2024. jan. 3. 15:26
 9/10 anonim válasza:

Valóban!Egy szóval se írt ilyet,hanem azt, hogy azért van kapcsolatban mert üzlet van benne.

Pénzért dug te 🐒!!!

Szövegértő okoska pfff!!!

2024. jan. 3. 15:45
 10/10 anonim válasza:

Az "üzlettárs" NEM MINDEN ESETBEN(!) prostitúció! (Ez nagy tévedés!)

De mit is magyarázzak pont ezen az oldalon. Még úgy is félig-meddig utószilveszter van egyeseknél...

6-os válaszoló.

2024. jan. 3. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!