Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Könyörgöm szeressen valaki.?

Könyörgöm szeressen valaki.?

Figyelt kérdés

Én egy 32 éves férfi vagyok aki világ életében mindig mellényúlt a párkeresésben. Mindig reménytelenül voltam szerelmes. Nem viszonozták az érzéseim. Sokszor volt olyan hogy barátok voltunk egy lánnyal és egyszercsak azt éreztem hogy az életemnél is jobban szeretem. De hiába. Gazdag érzelmi világgal vagyok megáldva, mellé érzékeny lelkű vagyok ami sokszor a legnagyobb ellenségemmé tud válni... Én csak annyit szeretnék már az életben hogy legyen valakim aki nagyon szeret engem és akinek én vagyok a legfontosabb. Szeretném az érzelmeim olyannak adni aki nem a sárba dobja őket. Annyit szenvedtem már a magánytól hogy belül már félig meghaltam. Nem tudom elmondani mit érzek..

Könyörgöm engem is szeressen valaki... Nem igazságos ez így... Valaki?

2021. febr. 13. 21:18
1 2 3
 1/24 anonim válasza:

Mi az a szerelem?

Sosem voltam szerelmes

2021. febr. 13. 21:25
 2/24 anonim válasza:
Ne a jó csajokra hajts. Gondold végig hogy ki a legrondább nő az ismeretségedben. Az aki tényleg a kutyának se kellene, nem hogy egy pasinak. Na ő lesz az akitől megkaphatod azt amire vágysz.
2021. febr. 13. 21:27
 3/24 anonim válasza:
Jaj de szánalmas😂
2021. febr. 13. 21:30
 4/24 anonim válasza:
Saját tapasztalatból mondom, mert én is ebben a cipőben jártam, hogy dugj meg egy busznyi k.rvát és utána egy fokkal jobb lesz.
2021. febr. 13. 21:31
 5/24 PetheD válasza:

Nézd, nem vagy könnyű helyzetben. De nem vagy reménytelen helyzetben! Ha gazdag érzelemvilággal rendelkezel, akkor bizonyára kreatív is vagy, hogyan szerezz valakinek örömet pl. kedvességgel, figyelmességgel ajándékkal. Gondold végig, van-e az ismeretségi körödben olyan lány, akivel megértitek egymást. Aki valamiben hasonló hozzád. Bár a külső is számít, szerintem a belső értékek az igazán fontosak. Ne siettess semmit, ne hajts, hanem próbálj meg lépésről lépésre haladni. Tudom, ez a legnehezebb. Hidd el, hosszú távon megéri! Ha nem alakul ki szimpátia, nem jön össze, ne add fel, keress tovább. Önmagadat el tudod fogadni?

Nem muszáj velem egyetérteni, de én így tapasztaltam, így látom.

2021. febr. 13. 22:45
 6/24 anonim válasza:

A szeretetet nem lehet könyörgéssel,vagy siránkozással elérni.Maximum szánalmat kelthetsz ezzel, és az pedig minden csak nem szeretet.

Abszolút lejön rólad,hogy szeretetéhes vagy,és egy jó színészkedő csaj majd kihasznál, játszik az érzelmeiddel és közben semmibe sem vesz.

Hidd el, hogy nem a társ,barát,vagy párkapcsolat hozza el kizárólagosan a szeretetet. Mert ha igen, akkor az társfuggés és sem neked,sem a másiknak nem jó.Most olyan állapotban vagy, hogy inkább megfojtanál mást ezzel a kiáradó érzéseiddel.

Egy hasonlattal élve,ha szomjas valaki,akkor egy pohár italra vágyik,nem arra, hogy egy vödör vízzel szembeöntsék,vagy egy medencébe nyomják.

Le kéne csillapodnod,mert így , ha jön is valaki elriaszthatod, ha örökké rajta lógnál,vagy mindenben az lenne, amit a másik akar,csak " szeressen"..

Szeretetet,tiszteletet nem lehet kikövetelni,kisírni, annak jönni kell magától, akkor igazi. Minden más esetben csak megjátszott jópofizás,de sajnálkozás inkább.

És hidd el, a szánalomnál,sajnálkozásnál semmi sem frusztrálóbb.

2021. febr. 14. 05:16
 7/24 A kérdező kommentje:
6#. A harmadik mondatod szokott megtörténni...
2021. febr. 14. 07:17
 8/24 Noren1989 válasza:
Magadat nem szereted? Tudod, ez olyan, mint az öncumi, de itt kezdődik minden.
2021. febr. 14. 07:25
 9/24 anonim válasza:
Valaki elolvasta ezt a szerencsétlent?:D Édesf...om, hogy egy ilyen még férfinek nevezi magát.............
2021. febr. 14. 09:14
 10/24 anonim válasza:
Hidd el, én megértelek, én is így vagyok ezzel. Még egy normális, hosszútávú barátságot sem tudtam összehozni, hogyan legyek így szerelmes?
2021. febr. 14. 10:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!