Könyörgöm szeressen valaki.?
Én egy 32 éves férfi vagyok aki világ életében mindig mellényúlt a párkeresésben. Mindig reménytelenül voltam szerelmes. Nem viszonozták az érzéseim. Sokszor volt olyan hogy barátok voltunk egy lánnyal és egyszercsak azt éreztem hogy az életemnél is jobban szeretem. De hiába. Gazdag érzelmi világgal vagyok megáldva, mellé érzékeny lelkű vagyok ami sokszor a legnagyobb ellenségemmé tud válni... Én csak annyit szeretnék már az életben hogy legyen valakim aki nagyon szeret engem és akinek én vagyok a legfontosabb. Szeretném az érzelmeim olyannak adni aki nem a sárba dobja őket. Annyit szenvedtem már a magánytól hogy belül már félig meghaltam. Nem tudom elmondani mit érzek..
Könyörgöm engem is szeressen valaki... Nem igazságos ez így... Valaki?
Most olvasom megint... 32 éves! "férfi"(?!) Írásod alapján gyerek vagy még.
Igen, megértem, hogy 32 évesen szeretnél barátnőt, ez természetes. De nem kéne elgondolkoznod, hogy talán benned van a hiba, hogyha nem jön össze? Persze lehet mindenki másra mutogatni, lehet sajnáltatni magad, meg nyalogatni a sebeidet, de ezzel se magadnak nem teszel jót, se vonzóbb nem leszel, ellenben egyre időseb az igen, és 50 évesen is így akarsz majd nyavalyogni?
Nem gondolkoztál azon, hogy mi kellene ahhoz, hogy talpra állj, hogy jobb legyen az önbecsülésed, hogy jobban szeresd magad? Mert ettől lesz jobb kisugárzásod, ettől lesz tartásod, és ettől leszel férfi, nem attól, hogy szánalmasan viselkedsz.
Szóval ha jót akarsz magadnak, akkor ne könyörögj, hanem gondold át az életed, tűzzél ki reális célokat, sportolj, élj egészségesen, művelődj...
Hidd el, hogy nagyobb esélyed lesz a boldogságra, mint a könyörgéssel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!