Könyörgöm szeressen valaki.?
Én egy 32 éves férfi vagyok aki világ életében mindig mellényúlt a párkeresésben. Mindig reménytelenül voltam szerelmes. Nem viszonozták az érzéseim. Sokszor volt olyan hogy barátok voltunk egy lánnyal és egyszercsak azt éreztem hogy az életemnél is jobban szeretem. De hiába. Gazdag érzelmi világgal vagyok megáldva, mellé érzékeny lelkű vagyok ami sokszor a legnagyobb ellenségemmé tud válni... Én csak annyit szeretnék már az életben hogy legyen valakim aki nagyon szeret engem és akinek én vagyok a legfontosabb. Szeretném az érzelmeim olyannak adni aki nem a sárba dobja őket. Annyit szenvedtem már a magánytól hogy belül már félig meghaltam. Nem tudom elmondani mit érzek..
Könyörgöm engem is szeressen valaki... Nem igazságos ez így... Valaki?
#21 Ha érted, akkor nem kéne leírnom, mert tudnád magadtól is. De még nagyon bele vagy merülve az önsajnálatba, az időpocsékolásba. Még nem fáj eléggé, ezért fogalmazok élesen. Amúgy inkább tőlem kapd meg szóban, mint az élettől tapasztald meg 50 évesen, és akkor sírdogálj, hogy nem szeret senki, és öreg vagy és már nem is fog, meg hullanak ki a fogaid, már annyira se vagy szép, mint régen... Tudod, azt az értéket kéne észre venned magadon, amid van, nem a rosszra fókuszálni, és azon siránkozni, az nem visz előre.
Kell önismeret, kell bátorság, kell elszántság, kitartás... Összeírod, hogy mik az erényeid, mik a gyengeségeid, mikben szeretnél fejlődni, és mit tudsz tenni annak érdekében... Vézna vagy? - Sportolj. Buta vagy? - Tanulj. És így tovább!
Bar en meg nem vagyok annyi idos mint te, sokan nem szerettek engem sem.
Jobb hozzaszokni mint a lehetetlent varni.
Na, gyere ide, fiacskám, majd én megszeretgetlek!
67/F 168 Kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!