Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Másodéves vagyok gimnáziumban...

Másodéves vagyok gimnáziumban és megkedveltem egy lányt. a)Hogyan lenne érdemes kezdeményezni? b)Mi lenne egy jó randirahívás szövege?

Figyelt kérdés
A lány okos, szép, reál beállítotságú, kicsit alacsonyabb nálam, baráti viszonyban vagyunk. Van közös hobbink.

2024. jan. 16. 16:05
 1/4 anonim válasza:
2024. jan. 16. 16:23
 2/4 anonim válasza:

Ott a válasz a kérdésedben.

"Van közös hobbink"

2024. jan. 16. 16:54
 3/4 anonim válasza:

"a)Hogyan lenne érdemes kezdeményezni?"

Már ismeritek egymást, sőt, baráti viszonyban vagytok. A kezdeményezés fázison már túl vagy.

"b)Mi lenne egy jó randirahívás szövege?"

Pff fogalmam sincs, sosem hívtam el lányt "randira". Szimplán megkérdeztem lenne-e kedve sétálni egyet, vagy ő kérdezte meg hogy elmegyek-e vele x helyre és kvázi abból lett a randi. Nem kell követni semmilyen sablont, szerintem furcsa és zavaró kifejezetten "randira" hívni a lányt. Beszélgessetek, csináljatok közös programokat, ahol közel tudtok kerülni egyáshoz.

2024. jan. 16. 18:30
 4/4 anonim válasza:
Amikor 4szem közt tudtok beszélni, majd kérdezd meg, hogy van-e kedve elmenni xy helyre.
2024. jan. 17. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!