Rocker/Metálhead lányok, érdemes így kezdeményezni nálatok?
Szóval amikor egy lány zenekaros pólót visel, érdemes e leszólítani azzal, hogy én is szeretem ezt a bandát az xy zene tőlük a kedvencem, stb...
Szóval arra reflektálok, hogy milyen pólót hord és kifejezem, hogy én is nagy kedvelője vagyok az adott zenekarnak.
Persze nem feltétlen társkereses szempontjábol, ha úgy van egy jó beszélgetésnek is tudok örülni, csak kérdés hogy nem lenne e túl nyomulós?
Vagy nagy az esélye, hogy nem is ismeri a zenekart? Vagy flegmán fog visszaszolni és ez az amitől a legjobban tartok, mert nehezen nyílok így is mások felé.
Persze télen nem valószínű hogy sok zenekaros pólót fogok látni, de majd a későbbiekben...
Szerintem ha semmi jelét nem adja az érdeklődésnek (pl. a telefonját bújja, rád se néz, stb...) akkor hiába van rajta olyan póló ami kezdőlökést adhatna egy beszélgetésnek ha egyértelműen látszik, hogy nem érdekled.
Ha meg látod a jelét annak, hogy nyitott akkor meg kb. mindegy, hogy milyen szöveggel indítasz.
Sehonnan.
Normálisan el kell mondani a mondókádat - nyilván, ha siet valahova vagy láthatóan rossz passzban van, akkor nem. Ha nincs kedve beszélgetni, úgyis közli. Te meg tovább állsz akkor. Nem kell túlvariálni. Nem a kezét akarod megkérni.
Pedig biztos lennének páran, akik örülnének, ha egy random srác megkérné a kezüket :D
Köszi a tippet🤘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!