Jártatok már úgy,hogy letiltottak FB-ról,majd később visszavonták a tiltás?
Figyelt kérdés
2024. jan. 15. 11:33
11/15 anonim válasza:
Mit csináltál te, hogy letiltott az illető? Valószínű, hogy jó okkal tiltott le.
2024. jan. 15. 16:25
12/15 anonim válasza:
Hogyne. Volt, aki feloldotta es volt, aki nem. De nalam is hosszu a tiltolista. ;-)
2024. jan. 15. 17:12
13/15 anonim válasza:
Igen, ra is irtam, nem jott valasz. De azert a faradtsagot vette, hogy belepjen a beallitasokba, es levegyen a tiltottakrol...
2024. jan. 15. 18:13
14/15 anonim válasza:
Mondhatni igen. Nem mindig tehet róla az illető, engem a srác a jegyese kérésére tiltott, miután átnézte a telefonját. Azelőtt egy nappal tudtam csak meg hogy ő létezik, szóval..:D Letiltottam a csávót mikor újra megkeresett.
2024. jan. 16. 14:34
15/15 anonim válasza:
Egyszer hirtelen letiltottam az exem, mert iszonyatosan megbántott (akkor még a párom volt). Néhány nap múlva feloldottam. 2 munkatársam van letiltva, de annak oka is van és tiltva is maradnak.
2024. jan. 27. 21:51
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!