Jártatok már úgy,hogy letiltottak FB-ról,majd később visszavonták a tiltás?
Nem. Viszont màssal csinàltam màr ezt.
Az ok: évekig tàvol akartam tartani magam, majd szükségtelennek talàltam ezt az intézkedést. Persze azóta kivívta az ujboli letiltàst, szóval abszolút megérte (halk ikszdé és kacaj).
Engem letiltott a húgom, kb egy évre, aztán kellett volna neki szívesség, és feloldott, de valamiért engedélykérésekhez ment az üzenete, nem láttam, és mivel nem reagáltam rá, megint tiltott. De úgy voltam vele, hogy na, hülyegyerem, jól kibsztál velem 😂
Az előző páromnak tiltva volt exe, pár havonta feloldotta és megnézte mi van vele, aztán tiltotta megint.
Van egy osztálytársam, gyerekként sem voltunk jóban, megtalált vagy be is jelöltem, letiltott csak úgy, évekkel később ő jelölt be ismerősnek, nem igazoltam vissza, és újra letiltott. :D Mentális problémái vannak. Azóta folyamatosan tiltva vagyok.
35/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!