Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Nincs már esélyem?

Nincs már esélyem?

Figyelt kérdés

Röviden összefoglalva 25 éves srác/férfi vagyok. Szinte alig vannak nők a környezetemben. A munkahelyemen minden kolléga férfi, illetve nincs olyan hobbim, amit társaságban űzök. Bár nem nézek ki vészesen, de nincsenek magamról jó képeim. Magamnak csak amatőr "szelfiket" tudok csinálni, így tinderen és hasonló társkeresőkön nincs sok matchem, talán havonta 1 ha összejön, de általában az sem ír vissza.

Csak szűz lánnyal tudnék együtt lenni, ilyet pedig az én korosztályomban nagyon nehéz találni, főleg tinderen, más hely pedig nincs, ahol lányokkal tudnék összefutni/ismerkedni. Inni nem szeretek, illetve a szórakozóhelyeket utálom. Ahogy megfigyeltem a legtöbb ember organikusan kiépített szociális hálón keresztül talál rá a partnerére, de mivel a kamasz korom a családi hátterem miatt zűrös volt, így nekem ez nem alakult ki. felnőttként nehéz ilyet kiépíteni, és az igazat megvallva, nem is szeretnék már.

Próbáltam a hobbimon belül keresgélni, de nem találtam semmit. Leginkább olvasni szeretek, és bár az ilyen jellegű csoportokban pl. facebookon sok a nő, a legtöbb dolog amit olvasok nem igazán közismert általuk, illetve ezekben a csoportokban nagyon kevés az olyan, akivel ismerkednk is lehetne.

Tényleg csak annyi maradt számomra, hogy magányosan leélek egy hosszú életet, vagy felkötöm magam?

2024. jan. 9. 10:33
1 2 3 4 5
 11/46 anonim válasza:

Ha nem valaszokat akarsz, minek irtad ki a kerdest?

Duzzogni otthon, a zart ajto mogott is lehet. Pontosan tisztaban vagy vele hogy nincs eselyed, azzal is hogy mindennek te magad vagy az oka, kicsit talan meg buszke is vagy ra hogy te milyen specko valogatos kulonleges fiu lehetsz, oke, ertjuk. Es? Kit erdekel ez a vekenges?

2024. jan. 9. 12:03
 12/46 anonim válasza:
Mi az a "vekenges"?
2024. jan. 9. 12:14
 13/46 anonim válasza:

Pontosan azért kérdem, hogy miért csak szűz lány jöhet szóba, mert ha ezt elengednéd, sokkal jobbak lennének az esélyeid.

Szóval, miért olyan fontos ez neked?

2024. jan. 9. 12:20
 14/46 anonim válasza:
Egyetlen barátod sincs? Csak azért kérdezem, mert hátha valaki tudna segíteni abban, hogy mondjuk hogyan kommunikálsz másokkal, mi lehet az oka annak, hogy nem írnak vissza. Valakivel, aki közelebb állna hozzád, kipróbálni egy ilyen helyzetet. Vagy esetleg attól, hogy az olvasós csoportokban nem annyira ismertek az általad olvasott művek, még el lehet beszélgetni róla, véleményezni, kérdést feltenni, ki mit gondol. Tisztában vagyok vele, mennyire nehéz, mert én a 30-as éveim végén járok, szintén egyedül (mondjuk én nem keresek senkit), de valamilyen formában nyitnod kellene az emberek felé.
2024. jan. 9. 12:22
 15/46 A kérdező kommentje:
#9 Ha azt írtam volna, hogy a férfiak iránt vonzódok, akkor is arra próbálnál rábeszélni, hogy változtasdam meg, hogy mi iránt vonzódom. Vagy azért már tiltanának a moderátorok ha melegeknek mondanád, hogy csak simán változtassanak a preferenciájukon?
2024. jan. 9. 12:24
 16/46 A kérdező kommentje:

#14 Én nyitottam az emberek felé, a kérdés leíráaában is írtam, hogy mit próbáltam.

Nekem a tinder kapcsán mindenki azt mondta, hogy ez normális, mert sokkal több az applikáción a nő, mint a férfi, így a nők elvesznek a bőség zavarában.

2024. jan. 9. 12:27
 17/46 anonim válasza:

16

Mármint a férfi több tinderen.

Nagyon hülyeség összehasonlítani az, hogy valaki meleg, meg hogy neked szűz kell. A melegség nem preferencia. Eleve, ha megdugod és már nem szűz (mert elvetted, ugye), akkor dobod?

2024. jan. 9. 13:28
 18/46 A kérdező kommentje:

#17 Jó, akkor mondom úgy, hogy csak olyan lánnyal tudnék együtt lenni, akinek én vagyok az egyetlen. Így érthetőbb számodra?

A tinderes mondatban pedig tényleg férfit akartam írni, elnézést.

2024. jan. 9. 13:47
 19/46 anonim válasza:
Hogy nem te vagy az első, lehetsz az egyetlen.
2024. jan. 9. 13:49
 20/46 A kérdező kommentje:
#13 Már egy másik válaszolónak elmondtam, hogy az ilyen jellegű válaszok úgy hatnak nekem, mintha valaki egy melegnek akarná megmagyarázni, hogy vonzódjon a nőkhöz.
2024. jan. 9. 13:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!