Nincs már esélyem?
Röviden összefoglalva 25 éves srác/férfi vagyok. Szinte alig vannak nők a környezetemben. A munkahelyemen minden kolléga férfi, illetve nincs olyan hobbim, amit társaságban űzök. Bár nem nézek ki vészesen, de nincsenek magamról jó képeim. Magamnak csak amatőr "szelfiket" tudok csinálni, így tinderen és hasonló társkeresőkön nincs sok matchem, talán havonta 1 ha összejön, de általában az sem ír vissza.
Csak szűz lánnyal tudnék együtt lenni, ilyet pedig az én korosztályomban nagyon nehéz találni, főleg tinderen, más hely pedig nincs, ahol lányokkal tudnék összefutni/ismerkedni. Inni nem szeretek, illetve a szórakozóhelyeket utálom. Ahogy megfigyeltem a legtöbb ember organikusan kiépített szociális hálón keresztül talál rá a partnerére, de mivel a kamasz korom a családi hátterem miatt zűrös volt, így nekem ez nem alakult ki. felnőttként nehéz ilyet kiépíteni, és az igazat megvallva, nem is szeretnék már.
Próbáltam a hobbimon belül keresgélni, de nem találtam semmit. Leginkább olvasni szeretek, és bár az ilyen jellegű csoportokban pl. facebookon sok a nő, a legtöbb dolog amit olvasok nem igazán közismert általuk, illetve ezekben a csoportokban nagyon kevés az olyan, akivel ismerkednk is lehetne.
Tényleg csak annyi maradt számomra, hogy magányosan leélek egy hosszú életet, vagy felkötöm magam?
Ha egy korodbeli nő még szűz akkor nála gondok vannak és ezeket te nem tudod megoldani, szóval hülyeség szűz nőt keresni...
Eleve nem normális ezt elvárni egy majdnem 30 éves nőtől.
"Csak szűz lánnyal tudnék együtt lenni, ilyet pedig az én korosztályomban nagyon nehéz találni, "
Én ismertem ilyet. Sőt találtam is. Nem javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!