Ki milyen társkeresőt használ? Illetve melyik helyen vannak normális férfiak?
Nem kalandot keresek kimondottan, így kíméljetek most ettől:D
Illetve ne fizetős legyen.
Én jópár társkeresőt kipróbáltam és egy sem jött be. Egyedül a Twoo ami nekem bejött, bár már az nem üzemel egy pár éve, igaz van más helyette de azon már nem regisztráltam. Én egy nővel tudtam megismerkedni úgy hogy volt egy randink és akkor kiderült hogy mi nem illünk össze és megbeszéltük hogy egy élmény volt, de ennyi.
Azóta semmi. Voltam már több más társkeresőn is de 90% ban vagy nem írtak vissza, vagy ha esetleg mégis akkor annyit hogy "bocsi de már van valakim"
Meg abból volt az a 10% akikkel egy ideig elírogattunk de eggyel sem volt személyes találkozó, meg semmi komolyabb mert vagy más került a képbe aki érdekesebb volt, vagy csak simán eltűntek.
Szóval én már a netes társkeresőbe nem hiszek, akármelyik, akármennyire jó, nem hiszek benne.
Volt hogy itt gyakorin is próbálkoztam de semmi különös nem lett belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!