Van egy olyan elméletem, hogy a tinder és egyéb társkeresők a jó csajokat egy "titkos" vip csoporthoz irányítják akik tejelnek a fejlesztőknek vagy az üzemeltetőknek. A normális profilokat, meg minél normálisabb elnyomják shadowbanolják, igaz lehet?
Szóval én onnan gondolom, hogy többféle társkeresőt nézegettem már.
Csináltam saját profilt, csináltam csaj profilt is.
A csaj profiloknál szinte MINDIG elsőre programozók írtak rám, vagy olyanok, akiknek kb 5 soros előre bekészített szövege volt, és volt (programozó) aki azt írta, hogy ő minden lánnyal elment randizni akivel összehozta a platform. Eleve ez egy gyanús pont.
Főleg, hogy kopaszodó 35-40 körüli figurák írták.
A másik, hogy én a lány profilon hiába kerestem a saját profilomat, egyszerűen nem dobta fel nekem. Lehet, hogy ez nem egy VIP dolog akik tejelnek a fejlesztőknek de valami van. Nyilván a csaj először a hosszú több felé elágazó kérdésre fog reagálni és ez már eleve lefoglalja, de az is gyanús, hogy programozókat dobál ki elsőre és nem a saját korosztályát.
Szerintetek van valamiféle "hack" az algoritmusban? Gondoljunk csak bele a világon miben van a legnagyobb üzlet (sajnos) a kábíto-szerek mellett, a nők futtatásában.
Most simán el tudom képzelni hogy ilyen milliárdosok, bitcoin királyok, meg mittudomén milyen alakok fizetnek azért, hogy amikor felregisztrálnak (akár csak a fejlesztő haveroknak, vagy a fejlesztők beállítják önmaguknak) őket dobálja ki először a platform a jó nőknek.
Ezeken a felületeken nem nagyon vannak "jó csajok" (bár definíciótól is függ, ugye), mert ők már rég kapcsolatban vannak valakivel, ha meg épp nem, akkor csak a kisujjukat kell megmozdítaniuk és tucatjával jönnek a lehetőségek.
Ha vannak is, akkor abból a típusból, akik csak azért használnak ilyeneket, mert beteg a lelkük és függenek az állandó pozitív megerősítéstől, amit ott kapnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!