Vannak it kedves, normális tini lányok (16-19)? (nem lekezelő, nem sznob, nem beképzelt) F29
Vannak, személy szerint én is annak gondolom magamat és jó néhány másik lányt a környezetemben. 17 vagyok.
Ebből kifolyólag, hogy normális vagyok, nem értem, hogy egy tőlem 10+ évvel idősebb mégis mit akarna a korosztályomtól.
Azt, hát persze.
A korosztálya rá jött hogy mekkora aljas a pali és Incelnek van megbélyegezve. Ezért ilyen manipulálható kislányokat (bocsi, kor szerint) akár fűzni.
Mekkora egy szánalmas gennyláda vagy te, kérdező!
18 eves kiscsajt dugtam innen az oldalrol 31 evesen, nem ugy nezett ki, mint aki nagyon ellenkezne... Szerintem alszentek itt az emberek, nincs ebben semmi rendkivuli. Tapasztalat, hogy sok fiatalnak imponal egy 5-10 evvel idosebb pasi. Tobben ossze akartak jonni velem kozuluk, de nehanynak en mondtam nemet.
Kerdezo ne hallgass senkire, en sem foglalkozom 30 feletti nokkel. Egyszeruen nem erdekelnek ha fiatalabbakat is megkaphatok.
33/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!