Vannak it kedves, normális tini lányok (16-19)? (nem lekezelő, nem sznob, nem beképzelt) F29
Mennyi beteg eci van itt! Kezeltessétek inkább magatokat! Kis f.verő nyomoroncok!
A legtöbb tinilány nem a nyikhaj kis taknyokra bukik, hanem az érett férfiakra. Ku.va egyszerű! Menjetek már el dolgozni!! Ahelyett hogy csak a f.otokat veritek! Az összes valamire való pasit a 20 körüliek körberajongják! És ez csak a munkahely. Az élet(ami nektek nincs) még ennél is nagyobb lehetőségeket rejt! Nekem is van kollégám aki 54 évesen 20 éves csajjal kúr. Én nem sajnálom tőle. Van is kiállása a csávónak. Nektek, akiknek savanyú a szőlő, mitek van? Egy szánalmas életetek, semmi más!
21. Szerintem itt te vagy a beteg, nem a normális emberek.
Eléggé frusztrált lehetsz, te jó Isten...
Mármint... nem kritizálhatok, 30 évesen 19 éves barátnőm van.
Nem éppen ideális állapot viszont a barátnőm ragaszkodik hozzám.
Nekem a posztodban inkább a korcsoport megjelölés emelte fel a szemöldököm.
29 évesen nem a 16-19-közötti korosztályt kellene megjelölnöd hanem mondjuk 19-24 -ig. Eredetileg én is nálam 4-5 évvel fiatalabb nőt kerestem viszont megismerkedtem egy fiatalabb nővel és hát,.. adtam a dolognak egy esélyt.
De leszögezném hogy nem optimális ez a nagy életkorkülönbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!