Vannak it kedves, normális tini lányok (16-19)? (nem lekezelő, nem sznob, nem beképzelt) F29
15: voltak, igen!
De ma ömlik a szenny a gyerekekre minden platformról és normálisnak, követendő példának vannak beállítva az erkölcstelenségek, sőt egymást hajszolják bele a lányok abba, hogy minél több pasival meg nővel és mindenét közszemlére tenni, azzal lájkokat gyűjteni stb. stb. aztán meg csodálkoznak, hogy a pasik nem tisztelik őket és csak próbababának kellenek! :(
Azért régen még nem volt ennyire elvetemült és főleg nyílt a kválkodás.
Én is úgy vélekedtem, mint itt a többség. Elítéltem az ilyen férfiakat. Aztán elmúltam 30 és szembesültem a kegyetlen valósággal: *a korombeli nők vagy foglaltak már, vagy kisgyerekes anyukák, vagy elképesztően igénytelenek/csúnyák*. Ráadásul a legtöbb korombeli nőben nincs semmi olyan, ami megfog. Nincs egyéniségük. Pedig ez kompenzálni tudja pl. az extra kilókat.
Telefonnyomkodás, alkohol, önimádat, hedonizmus (mert ugye akik kivételek ez alól, már rég családosok). Ellenben egy 17-18 éves lánnyal, akinek van egyénisége. Akit még nem rántott magával a nagy betűs élet és állt be bégetni a sorba. Szabad elme, szabad lélek. Ezért is vonzódom az ilyen lányokhoz. Semmi köze nincs a manipulációhoz. Ha létezne ilyen, de korban hozzám illő nő, akkor eszem ágába nem jutna közel fele annyi idős lányokhoz vonzódni... viszont olvasd el újból a * * részt.
Don't hate the player hate the game.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!