Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vannak it kedves, normális...

Vannak it kedves, normális tini lányok (16-19)? (nem lekezelő, nem sznob, nem beképzelt) F29

Figyelt kérdés

2023. ápr. 25. 02:08
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
10: engem inkább a hozzászóló férfiak rettentenek el, hogy milyen aljasok tudnak lenni és nem csak manipulálják, de ki is használják a buta kislányok naivságát. :(
2023. ápr. 25. 12:19
 12/24 anonim válasza:
11. Remélem azért a kislányok életében van egy apa kép, aki jól tökön rúgja az ilyen aljadékokat..
2023. ápr. 25. 12:29
 13/24 anonim válasza:
Szóval majdnem harminc évesen még a tini lányok közül se bírnál el egy határozottabb csajjal? :DDDD
2023. ápr. 25. 12:32
 14/24 anonim válasza:
12: sajnos a mai társadalomban szerintem már semmilyen kép vagy jó példa nincs a kislányok életében, mert csak az Insta, a Tik-tok, Face neveli őket - nem véletlen, hogy ezen nevelkedve totál meg vannak bolondítva, így az aljadékoknak könnyű dolguk van..
2023. ápr. 25. 12:34
 15/24 anonim válasza:
14: Semmi köze a mai világhoz. 40-en felül vagyok, és amikor én voltam tini, akkor is próbálkoztak az idősebb férfiak. Mindig is voltak ilyenek.
2023. ápr. 25. 12:37
 16/24 anonim válasza:

15: voltak, igen!

De ma ömlik a szenny a gyerekekre minden platformról és normálisnak, követendő példának vannak beállítva az erkölcstelenségek, sőt egymást hajszolják bele a lányok abba, hogy minél több pasival meg nővel és mindenét közszemlére tenni, azzal lájkokat gyűjteni stb. stb. aztán meg csodálkoznak, hogy a pasik nem tisztelik őket és csak próbababának kellenek! :(

Azért régen még nem volt ennyire elvetemült és főleg nyílt a kválkodás.

2023. ápr. 25. 12:43
 17/24 anonim válasza:
16. Teljesen egyetértek. Ha nekem lenne egy lányom és egy ilyen próbálkozna nála, tuti kinyiffantanám a palit..
2023. ápr. 25. 13:10
 18/24 anonim válasza:

Én is úgy vélekedtem, mint itt a többség. Elítéltem az ilyen férfiakat. Aztán elmúltam 30 és szembesültem a kegyetlen valósággal: *a korombeli nők vagy foglaltak már, vagy kisgyerekes anyukák, vagy elképesztően igénytelenek/csúnyák*. Ráadásul a legtöbb korombeli nőben nincs semmi olyan, ami megfog. Nincs egyéniségük. Pedig ez kompenzálni tudja pl. az extra kilókat.

Telefonnyomkodás, alkohol, önimádat, hedonizmus (mert ugye akik kivételek ez alól, már rég családosok). Ellenben egy 17-18 éves lánnyal, akinek van egyénisége. Akit még nem rántott magával a nagy betűs élet és állt be bégetni a sorba. Szabad elme, szabad lélek. Ezért is vonzódom az ilyen lányokhoz. Semmi köze nincs a manipulációhoz. Ha létezne ilyen, de korban hozzám illő nő, akkor eszem ágába nem jutna közel fele annyi idős lányokhoz vonzódni... viszont olvasd el újból a * * részt.

Don't hate the player hate the game.

2023. ápr. 25. 13:29
 19/24 anonim válasza:
18. Benned sem lehet semmi különleges. Amíg egy nő lefogy, neked nem nő meg a farkad és nem fogod órákig bírni a szexet.. ;)
2023. ápr. 25. 13:39
 20/24 anonim válasza:
18-as: egy tininek még nincs is kiforrott egyénisége, szóval kár ezzel mentegetőzni!
2023. ápr. 25. 13:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!