Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ki milyen társkeresőt használ?...

Ki milyen társkeresőt használ? Illetve melyik helyen vannak normális férfiak?

Figyelt kérdés

Nem kalandot keresek kimondottan, így kíméljetek most ettől:D

Illetve ne fizetős legyen.

2023. dec. 8. 17:30
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Ez amúgy teljesen igaz, hogy csak Mo.-n van baj ezekkel az alkalmazásokkal. Mindenki begyöpesedett és megkeseredett itthon ezeken az alkalmazásokon, meg azon kívül is, ha ismerkedésről van szó, amit nem is csodálok a hazai körülmények miatt, de ez van.
2023. dec. 8. 20:42
 12/21 anonim válasza:

Kit, mit keresnél pontosabban?

Hogy jön ide fizetős?

2023. dec. 8. 22:06
 13/21 anonim válasza:
ppfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff.................... Sehol.
2023. dec. 9. 00:13
 14/21 anonim válasza:
És miért nem akarsz fizetni? Ja, tudom, nehogy már a nőknek is bármilyen áldozatot kelljen hozniuk az ismerkedés/párkapcsolat sikeréért, minden csak a férfiak kötelessége.
2023. dec. 9. 10:05
 15/21 anonim válasza:

#14 Férfiaknak se kötelessége fizetni :D Nem is kell. Nem is muszáj. Nem is szükséges. Aki meg fizet meg is érdemli, hogy csalódjon szerintem. Miből gondolják azt az emberek, ha sikertelenek az ingyenes verzióval, majd jobb lesz, ha fizetnek? Mi a koncepció, kérem valaki magyarázza el a logikát. Használod egy hónapig nincs matched, majd előfizetsz, mert az alkalmazás azt mondja neked, ha fizetsz, akkor 16x több ember lát meg ilyenek. És? Mi fog történni 16x annyi matched lesz? Vagy muszáj legyen olyan ember akinek be is jössz? Vagy nem értem mi a logika, amögött, hogy előfizetnek az emberek.

Ettől függetlenül, nem, rohadtul senkinek nem muszáj előfizetnie, mindenki saját maga dönt. Mindegy, hogy férfi vagy nő.

2023. dec. 9. 10:11
 16/21 anonim válasza:
Én normális férfinak tartom magam (van munkám, lakásom, sosem csalnám meg a párom, nem kalandokat hanem komoly kapcsolatot keresek), de többet nem fogok használni egyetlen társkeresőt sem. Ezek csak arra jók, hogy az ezeken lévő férfitöbblet miatt a maradék önbizalmam is semmissé válik és csak magányosabb leszek. 39/f
2023. dec. 9. 10:53
 17/21 anonim válasza:

Én is hasonló vagyok, kicsit fiatalabb verzióban (34F).

Akkor mi lehet a megoldás, hogy ne legyek magányos?

2023. dec. 9. 15:12
 18/21 anonim válasza:
#17, ha van elég önbizalmad és bátorságod akkor próbálj meg élőben ismerkedni. Ha nincs akkor tegyél róla hogy legyen. De elsősorban mozdulj ki, ne a net előtt ülj.
2023. dec. 9. 15:22
 19/21 A kérdező kommentje:
Vagyis a Bumble és a Badoo között kell választani a normálisabb appok közül
2023. dec. 10. 07:37
 20/21 A kérdező kommentje:
Manapság nehéz párt találni, főleg ahogy hallom kevesebb a nő és több a férfi ezeken az appokon.
2023. dec. 10. 07:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!