Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ki milyen társkeresőt használ?...

Ki milyen társkeresőt használ? Illetve melyik helyen vannak normális férfiak?

Figyelt kérdés

Nem kalandot keresek kimondottan, így kíméljetek most ettől:D

Illetve ne fizetős legyen.

2023. dec. 8. 17:30
1 2 3
 1/21 anonim válasza:

Itt?

Komoly kapcsolatot keresek...

2023. dec. 8. 17:38
 2/21 anonim válasza:
Irj ha szeretnel, nem kell ahoz kimondottan tarskeresö hogy talalj 😊
2023. dec. 8. 18:02
 3/21 anonim válasza:
Jaj ne biztassátok már az itteni ismerkedésre..Nagyrészetek 40+os kamus. Én Tinderen ismerkedtem meg a jelenlegi párommal.8éve.De fizetős :(
2023. dec. 8. 18:04
 4/21 anonim válasza:

Én nem használok társkeresőt (bár kéne, mert itt katasztrófa van). 😂

Én 22/F vagyok, ha gondolod, írhatsz.

Ha inkább kéne a társkereső, akkor a Bumble-ről szoktam csak jó dolgokat hallani mostanában, meg elvétve a Badoo-ról.

2023. dec. 8. 18:09
 5/21 anonim válasza:
Nem te vagy a 22 éves Nyiregyi srác? Te mindenhol ottvagy ?🤷‍♀️😥
2023. dec. 8. 18:16
 6/21 anonim válasza:
Nem nyíregyi vagyok, hálistennek 😂
2023. dec. 8. 18:28
 7/21 BeefEater válasza:

Az a baj a társkeresőkkel, hogyha fizetek akkor is ugyan azok az idióták vannak csak...

Azért próbálkozni érdemes, mert néha azért lehet olyannal is összefutni, akivel érdemes legalább találkozni.

Talán a tematikusabb társkeresők jobbak lehetnek egy kicsit, de azért ne bízd el magad.

Vagy itt is ráírhatsz valakire aki szimpatikus, maximum elvesztegettél 3 percet az életedből.

2023. dec. 8. 18:30
 8/21 anonim válasza:
A normális férfiak ugyanúgy ott vannak, ahol a normális nők is, csak a nők nagy részének irreális az énképe és irreálisak az elvárásai, így aztán csak a férfiak felső 10-20%-át hajlandóak észrevenni, és bemagyarázzák, hogy ezek az "átlagos" férfiak. Amúgy lefogadom, hogy a te ismerősi környezetedben, barátzónádban is akad nem egy normális férfi, csak valamilyen mondvacsinált oknál fogva mindegyiket kiszórtad, jó női szokás szerint.
2023. dec. 8. 19:24
 9/21 anonim válasza:
Budapesti vagy?
2023. dec. 8. 19:28
 10/21 anonim válasza:
Rohadek leszek, de ezekkel a tarskeresokkel soha nincs baj, ha masik orszagban hasznalom. Es tarskereso elott sem tudtam ismerkedni otthon, irritalt.
2023. dec. 8. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!