Az ismerkedés melyik szakaszában szoktátok eldönteni, hogy akkor mostantól hűségesek vagytok?
Figyelt kérdés
Gondolom nem a második randin mondjátok ki az örök hűséget, de azért általánosságban hogyan szokott ez zajlani? Amint kimondjátok, hogy jártok kezdődik a hűség, addig pedig mindent szabad? Illetve másik kérdés: nektek, mint randipartnernek mi esne jól, ha mellettetek mikortól hagyná abba a másik fél is az ismerkedést?:D2023. dec. 4. 16:54
1/10 anonim válasza:
Amikor már járunk szerintem.Ne agyald túl. Van aki még a járás során is csalja a partnerét. Ez teljesen egyénfüggő.
2023. dec. 4. 17:01
2/10 anonim válasza:
Amíg csak ismerkedünk, körültekintgetünk. Amikor járunk, szintén nyitott szemmel és körültekintgetünk.
2023. dec. 4. 17:02
3/10 anonim válasza:
Én képtelen vagyok egyszerre több lánnyal foglalkozni, szóval nálam gyakorlatilag ha már ez ott elkezdődik, hogy valakivel napi szinten beszélgetek
2023. dec. 4. 17:02
4/10 anonim válasza:
Én már a kérdést is tök abszurdnak tartom. Ha már kezdemenyezek valakivel, sőt, még csak kiszemelem, onnantól kezdve nem is értem miért kérdés a hűség?!
2023. dec. 4. 17:06
5/10 anonim válasza:
Általában azért kezdenek el randevúzni az emberek mert kedvelik a másik felet, normál esetben ilyenkor nem is vágynak arra, hogy mások körül lébecoljanak, én is ezt várnám el, ha valaki már nem csak hogy érdeklődést mutat irántam, de már randizni járunk. Persze sokszor csak élvezik egymás társaságát, a flörtölgetést esetleg barátság extrákkal, akkor más a helyzet, ott a kapott érdeklődés és figyelem az ami az egészben érdekes és megadja a pezsgést. De általában eljön az a pont ahol mindeketten komolyabb érzéseket táplálnak a másik iránt (vagy rosszabb esetben nem), esetleg elhangzik hogy szeretnék hogy komolyabbra foruljon a dolog kettejük közt ez egyértelmű jel lehet. Habár ez csak az én véleményem, 20/L.
2023. dec. 4. 17:07
6/10 anonim válasza:
Első randitól számítva elvárom hogy csak én legyek az egyetlen, és én is úgy kezelem a másikat mint az egyetlen. Szerencsére nincs már ilyen gondom mert megtaláltam a társam, de barátnőm egyik barátnője rendes rotációt tart, majdnem minden napra megvan hogy kivel megy randira. Gyomorforgatónak tartom, és legszívesebben az összes áldozatnak elmondanám az igazságot, de barátnőmre való tekintettel nem teszem. De mindenkinek azt tanácsolom legyen az férfi vagy nő, követelje meg a hűséget az első perctől kezdve. Aki ezt nem adja meg, az nem éri meg a befektetett időt és energiát
2023. dec. 4. 17:25
7/10 anonim válasza:
Első házassági évforduló, addig mindent lehet.
2023. dec. 4. 17:32
8/10 anonim válasza:
Nincs ilyen, lévén mire eljutok egy randiig egy nővel, az annyira nehézkes és soká tart, hogy addigra csak ő marad. Tehát mondhatni nincs is kivel hűtlennek lenni. De olyan is van, hogy két szék között a pad alá esem, és valaki miatt mindenki mást kizárok, de aztán vele se jövök össze, a többi pedig már továbblép vagy épp visszamegy az exéhez.
2023. dec. 4. 18:11
9/10 anonim válasza:
Az szerintem az elbaszott személyiség egyik ismérve, ha ismerkedek valakivel szimpatikus, de mellette fűzök másokat is. Érzelmileg fél elköteleződni vagy önbizalom hiányos és kell a megerősítés neki.
2023. dec. 5. 07:27
10/10 anonim válasza:
Egyetértek a 9-es versenyzővel. Aki szokásjoghoz igazítja ezt, ott nincs miről beszélni. Max annyi fér bele, hogy amennyiben turbulens közegből indultál, rövid úton eldöntöd, merre tovább. Állásinterjúra is shortlisttel hívom be az embereket, hogy ne hitegessek reménytelen eseteket.
2023. dec. 6. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!