Budapesti férfiak, akik társkeresőket használtok, melyik felületen kb milyen a jobbra húzás/match arányotok?
Vidéki vagyok, van Bpn lakásom, de nem használom, mert nem tudok találkozni ott senkivel.
Ezért elő akarnék fizetni valamelyik appra, hogy a tartózkodási helyemet Bpre tudjam állítani. Így ha a nők 10-20 km-es körzeten belül keresgélnének, akkor is megtalálnának.
Az lenne a kérdésem, hogy akik eleve Bpn vannak és férfiak, melyik appon szereznek több matchet? Átlagosan hány jobbra húzás után? Csak hogy tudjam, melyikre érdemes előfizetnem.
Tinder, Bumble, Boo, ezek között gondolkodok, de ha van jobb is, azt is mondhatjátok.
(élőben azért nem tudok, mert távmunkában dolgozok és nem nagyon vannak olyan barátaim, akikkel mondjuk koncertekre vagy bulikba tudnék menni)
Te konkrétan összemosod a szubmisszivitást a gazdasági kiszolgáltatottsággal.
Nem úgy fogom fel, hanem az. Biztos nehéz beismerni, de ez teljesen nyilvánvaló. Persze vannak rossz tendenciák, de te jelenleg azt állítod, hogy nincs egyetlen normális nő se itt, ezért kénytelen vagy délkelet ázsiába menni értük. Teljesen reális... Az a baj hogy ezen logika mentén megint oda jutunk, hogy neked/nektek valójában egy házicseléd kell akinek kuss a neve, ugyanis abból TÉNYLEG egyre kevesebb van itt.
Senki nem beszélt hatalmas korkülönbségről, 30-as 40-es vonzó férfiakról van szó, akik normális feleséget akarnak, nem nyugati rbancot.
Nincs semmiféle kiszolgáltatottság, kölcsönös beleegyezéssel mennek bele a kapcsolatba, mi a fszt vagy képtelen ezen megérteni, felfogni?
Ja olyan torzult újhullám feminizmus által agymosott kultúrában élsz, hogy magyaráznom kell azt, hogyha a férfi keres és a nő otthon gyereket nevel, az normális egészséges, és nem 'gazdasági kiszolgáltatottság'.
És a karrierista nők még véletlenül se boldogtalanul, magányosan végzik, borral meg macskákkal...
Rossz tendenciák? Haha. Fogalmad sincs a társkeresés jelenlegi helyzetéről nyugaton, a hozzászólásaidból látszik.
Amúgy továbbra sem magamról beszélek, miért így akarod beállítani mindenképpen? Én nem akarok feleséget, nem őrültem meg.
Nem kell házicseléd, se nekem, se azoknak akikről beszélek (ha esetleg ugye vetted volna a pár perc fáradtságot hogy utánanézel, akkor talán tudnád miről van szó).
Nem szolga kell nekik, hanem egy normális asszony aki nem bulizta fszkörhintázta szét a 20-as éveit, nem feküdt le 100 férfival (és emiatt képtelen normálisan kapcsolódni), képes hűséges maradni, nem mutogatja a seggét csöcsét instán, vagy akár többet is onlyfansen, tiszteli megbecsüli a férjét, a kenyérkeresőt, nincs szétplasztikázva, botoxolva, agyontetoválva, normális értékrendje van, amit a gyereknek is átad, stb stb.
Nincs semmilyen kihasználás itt, persze te csakazértis így akarod beállítani, de leszrom, nincs egy épkézláb érved sem.
Igen persze itt már minden egyes nő instarib.anc, ezért ázsiába kell menni normális nőért.
Köszönöm én itt befejeztem ezt a dolgot, úgy látom Andrew Tate már visszafordíthatatlan károkat okozott az agyadban.
Esetleg ha kíváncsi vagy a valóságra, akkor a való életben beszélgess nőkkel, és "lehet", hogy más világgal találkozol, mint ami az incel megmondóemberek dimenziójában van
Úristen. Légyszi moderáljátok magatokat. Nehogy elkezdjünk itt az ázsiai nők helyzetén vitatkozni.
Köszi.
Egy releváns másik kérdésben meg lehet ezt tenni.
44: Ismételten random baromságokkal jössz, megfelelő érvelési képesség hiányában. Meg szalmabábozol. Nem is szeretem andrew tate-et, egy egoista fsz aki camgirl futtatásból lett gazdag, azokból a lúzerekból lett gazdag, akik ilyesmiért fizetnek, pont azok akikhez állítólag prédikálna ugye. A camgirlözés nemhogy nem nyújt semmilyen társadalmi értéket, de inkább pont hogy destruktív, szóval az én szememben ő egy nulla, és a nevét is lusta voltam nagybetűvel írni.
Szerintem te vagy elszakadva a valóságtól, te élsz valamilyen buborékban, ha nem látod mi történik a társkeresési piacon, amit a hideg tények és statisztikák is mutatnak.
Beszélgetek nőkkel és férfiakkal egyaránt, meg követem ezt a témát elég szorosan, ilyen körökben mozgok - te elmondhatod ugyanezt?
Olyat nem mondtam, hogy 'minden egyes', ne adj szavakat a számba.
Nyilván van kivétel, még, de egyre kevesebb és kevesebb. A jelenlegi tendencia ha folytatódik a nyugati világban, akkor konkrétan a családok eltűnéséhez, társadalmi összeomláshoz vezethet. Ha ez szerinted túlzás, akkor nem érted, nem látod az előre extrapolálható következményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!