Budapesti férfiak, akik társkeresőket használtok, melyik felületen kb milyen a jobbra húzás/match arányotok?
Vidéki vagyok, van Bpn lakásom, de nem használom, mert nem tudok találkozni ott senkivel.
Ezért elő akarnék fizetni valamelyik appra, hogy a tartózkodási helyemet Bpre tudjam állítani. Így ha a nők 10-20 km-es körzeten belül keresgélnének, akkor is megtalálnának.
Az lenne a kérdésem, hogy akik eleve Bpn vannak és férfiak, melyik appon szereznek több matchet? Átlagosan hány jobbra húzás után? Csak hogy tudjam, melyikre érdemes előfizetnem.
Tinder, Bumble, Boo, ezek között gondolkodok, de ha van jobb is, azt is mondhatjátok.
(élőben azért nem tudok, mert távmunkában dolgozok és nem nagyon vannak olyan barátaim, akikkel mondjuk koncertekre vagy bulikba tudnék menni)
Ha már felmerült akkor válaszolok arra is hogy "egy ilyen ember mit keresne itt gyakorin".
Érdekel a szociológia és a pszichológia és a mindennapi életemben én nem nagyon találkozom átlagemberekkel, itt pedig ezt megtehetem, persze elég sok a troll sajnos.
A napi 1-2 like jónak számít? Átlagon felüli kinézetnek?
(Őszintén kérdezem, nincs viszonyítási alapom.)
22 vagyok még
Előfizetés nélkül azt elfelejtettem írni, csak az ingyenes része a Tindernek. Napi x jelölést enged nekem, 20-30? Nem emlékszem pontosan.
Így nem látom ki like-ol, de 'átlagos' nőkkel matchelek. Mert kiszelektálom az instagram modell és hasonlókat.
Na szerencsét próbálok, befizettem a Tinderre, így legalább Budapestre tudom állítani magam helyileg.
Kíváncsi vagyok, hogy így lesz-e sikerem.
Azt használom, de csak Budapesthez.
OkCupidon rengeteg külföldivel, főleg filippin csajokkal lehet bőven ingyenesen is kommunikálni, mert tucatszámra álltak velem párba. Gondolom akkor másokkal is.
Viszont ők biztosan nem utaznak ide, elvárják, hogy te menj a Fülöp szigetekre :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!