Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Budapesti férfiak, akik...

Budapesti férfiak, akik társkeresőket használtok, melyik felületen kb milyen a jobbra húzás/match arányotok?

Figyelt kérdés

Vidéki vagyok, van Bpn lakásom, de nem használom, mert nem tudok találkozni ott senkivel.

Ezért elő akarnék fizetni valamelyik appra, hogy a tartózkodási helyemet Bpre tudjam állítani. Így ha a nők 10-20 km-es körzeten belül keresgélnének, akkor is megtalálnának.

Az lenne a kérdésem, hogy akik eleve Bpn vannak és férfiak, melyik appon szereznek több matchet? Átlagosan hány jobbra húzás után? Csak hogy tudjam, melyikre érdemes előfizetnem.

Tinder, Bumble, Boo, ezek között gondolkodok, de ha van jobb is, azt is mondhatjátok.

(élőben azért nem tudok, mert távmunkában dolgozok és nem nagyon vannak olyan barátaim, akikkel mondjuk koncertekre vagy bulikba tudnék menni)

2023. dec. 2. 11:49
1 2 3 4 5
 21/48 anonim válasza:

Ha már felmerült akkor válaszolok arra is hogy "egy ilyen ember mit keresne itt gyakorin".

Érdekel a szociológia és a pszichológia és a mindennapi életemben én nem nagyon találkozom átlagemberekkel, itt pedig ezt megtehetem, persze elég sok a troll sajnos.

2023. dec. 2. 14:32
 22/48 anonim válasza:

A napi 1-2 like jónak számít? Átlagon felüli kinézetnek?

(Őszintén kérdezem, nincs viszonyítási alapom.)

2023. dec. 2. 16:58
 23/48 anonim válasza:
Attól függ kik likeolnak, de amúgy Budapesten igen, jónak számít.
2023. dec. 2. 17:03
 24/48 anonim válasza:

22 vagyok még

Előfizetés nélkül azt elfelejtettem írni, csak az ingyenes része a Tindernek. Napi x jelölést enged nekem, 20-30? Nem emlékszem pontosan.

Így nem látom ki like-ol, de 'átlagos' nőkkel matchelek. Mert kiszelektálom az instagram modell és hasonlókat.

2023. dec. 2. 17:08
 25/48 anonim válasza:
Igen, az is segít, ha van türelmed szelektálni. Mert a tinder felismeri milyen típust likeolsz és valószínűleg nekik is mutogat téged.
2023. dec. 2. 17:16
 26/48 A kérdező kommentje:

Na szerencsét próbálok, befizettem a Tinderre, így legalább Budapestre tudom állítani magam helyileg.

Kíváncsi vagyok, hogy így lesz-e sikerem.

2023. dec. 2. 17:22
 27/48 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok, mit tapasztalsz majd. És ha már befizettél érdemes az útlevél funkciót is kipróbálni. Sok külföldi csaj nyitottabb, mint a magyarok.
2023. dec. 2. 17:26
 28/48 A kérdező kommentje:

Azt használom, de csak Budapesthez.

OkCupidon rengeteg külföldivel, főleg filippin csajokkal lehet bőven ingyenesen is kommunikálni, mert tucatszámra álltak velem párba. Gondolom akkor másokkal is.

Viszont ők biztosan nem utaznak ide, elvárják, hogy te menj a Fülöp szigetekre :D

2023. dec. 2. 17:36
 29/48 anonim válasza:
28: Én is fent vagyok OKC-n. Rengeteg fekete és ázsiai nő folyamatosan like-olja a fehér férfiakat... Beszéltem párral puszta kíváncsiságból. Van aki nyitott a költözésre is...
2023. dec. 2. 17:46
 30/48 anonim válasza:
Velük nekem is volt dolgom. De azért a valódiságukat nem feltétlenül kell készpénznek venni. :D
2023. dec. 2. 17:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!