Budapesti férfiak, akik társkeresőket használtok, melyik felületen kb milyen a jobbra húzás/match arányotok?
Vidéki vagyok, van Bpn lakásom, de nem használom, mert nem tudok találkozni ott senkivel.
Ezért elő akarnék fizetni valamelyik appra, hogy a tartózkodási helyemet Bpre tudjam állítani. Így ha a nők 10-20 km-es körzeten belül keresgélnének, akkor is megtalálnának.
Az lenne a kérdésem, hogy akik eleve Bpn vannak és férfiak, melyik appon szereznek több matchet? Átlagosan hány jobbra húzás után? Csak hogy tudjam, melyikre érdemes előfizetnem.
Tinder, Bumble, Boo, ezek között gondolkodok, de ha van jobb is, azt is mondhatjátok.
(élőben azért nem tudok, mert távmunkában dolgozok és nem nagyon vannak olyan barátaim, akikkel mondjuk koncertekre vagy bulikba tudnék menni)
9-es:
Privátban el tudod küldeni a Tinder profilodat? hogy kb lássam, mit hogy kéne.
Azért óvatosan kezeld az ilyen kijelentéseket. Mondom, kb átlagosként élőben és más társkeresőkön sikerekkel közel nincs ennyi likeom tinderen. Nem is javaslom azt az oldalt.
Aki pasiként napi két likeot kap ott, az nem hiszem, hogy itt dicsekedne vele.
12-es:
Nem hiszem, hogy itt bárki kamuzással előnyhöz jutna. Nincs okuk mást mondani, mint ami a valóság.
Bocsi azt nem láttam, hogy Budapest. Vidéki nagyvárosról van szó.
Elküldhetem, igen. Csak hogyan kell, ez itt a nagy kérdés. Nem lehet privátban képet küldeni ugye?
Nos, #13 értékelem a bizalmadat, ugyanis tényleg nincs okom kamuzni és nem is kamuzok.
Egyébként nem tudom hogy lenne dicsekvés, mikor alapból ki se írtam hogy napi 1-2 like, csak miután megkérdezték, pontosan azért, hogy elkerüljem ezt a fajta kételkedést. Tisztában vagyok azzal hogy ez nem átlagos, nyilvánvalóan azzal is tisztában vagyok hogy átlagon felüli a külsőm. Ettől függetlenül a társkeresés az ég világon semmivel sem könnyebb, ugyanis olyan nőkhöz vonzódom, akiknél tömegével próbálkoznak átlagon felüli férfiak, így őket egyáltalán nem nyűgözi le a külsőm, ugyanis ez az alap számukra.
A profilomat pedig bocsi, de nem küldöm el, egyrészt személyes okból, másrészt ami fontosabb, hogy valójában semmit nem érnél vele. Mert mondjuk tegyük fel, van valami nagyon jó dumám, és te azt lemásolod, azzal még sehol se tartasz. Attól még ugyanaz az ember leszel, aki magától nem tud ilyen lenni, ami pedig kiderül előbb utóbb(ha meg tudsz ilyen lenni akkor meg nem kell elküldenem). A képeim pedig eleve irrelevánsak, gondolj egy átlag felüli kinézetű emberre és kész, tök mindegy hogy most pont én hogy nézek ki.
#2 #4
16-os:
A képekre azért lettem volna kíváncsi, hogy mondjuk sötét lyukban voltál és úgy fotóztad le saját magad, vagy rendes fotós fotói, vagy mégis milyenek.
Segítene az, ha látnám, mennyire művészi képek, használ-e speciális fotózási technikákat, békaperspektíva, stb. stb.
Vagy izompólókban pózolsz, stb. Nem tudom, hogy a nők mikre buknak manapság.
Két nap alatt 56 :D
Ha vonzó a külsőd akkor az nem mérvadó. Bár lehet a kérdezőnek is az, nem tudom.
Egy átlagos férfitól, ismétlem, irreálisak ezek a számok.
Nincs olyan hogy "a nők mire buknak", és egy felvett stílussal amúgysem lehet magadat adni. Ki fog bukni a különbség.
Nyilván nem homályos, sz@r képek, de semmi extra, sosem szerkesztem a képeimet. Egy közeli arckép meg egy egész alakos mindenképp legyen.
Én pl nem pózolok izompólóban, mert nem ilyen vagyok, de nyilván azzal is lehet sikere az embernek, csak másfajta lányoknál mint amilyenek hozzám illenek. Nincs általános recept, de ez már ezerszer meg lett fejtve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!