Nők, volt már olyan, hogy megbántátok az első randi utáni elutasításotokat?
Amúgy:
Hidd el, hamarabb randiznék egy férfival, mint egy nővel újra. Az 100.
Csak sajnos nem vonzódok a férfiakhoz.
Az meg már csak részletkérdés, hogy a férfiakban még annyira se bíznék, mint a nőkben. A meleg kapcsolatokból a leggyakoribb az AIDS, és mindenféle egyéb betegség.
Ha lenne gyógyszer arra, hogy ne érezzek magányt, akkor istenbizony szedném.
"Hidd el, hamarabb randiznék egy férfival, mint egy nővel újra. Az 100. Csak sajnos nem vonzódok a férfiakhoz."
"Ha lenne gyógyszer arra, hogy ne érezzek magányt"
Egyértelműen a szüleid voltak gyerekvállalásra és - felnevelésre alkalmatlan sz.rok. Nőre is csak a pusztító magány eloltása miatt vágysz. Szeretve akarsz lenni, ráadásul feltétel nélküli szeretetre vágysz, mert ezt a szüleidtől nem kaptad meg. Nagyon sz.r helyzet, rengeteg fiatal férfi és nő szenved ugyanattól a szeretetlenségtől, amitől te. A megoldás nem az, hogy elkezded utálni a másik nemet, már csak azért sem, nem ők vonták meg tőled születésedtől fogva az éltető szeretetet, hanem a szüleid.
27-es, nem így indult, meg nem is utálom őket.
Csak amikor heti 10-20 nővel próbálok beszélni és 0 ír vissza, és másfél év alatt 1 randit sikerül kicsikarni, aki szintén elutasít, pedig sok-sok órát rám szán és nevetgél meg jókedvű meg minden... Én meg beleélem magam.
És nyilván rá is stresszelek arra az 1 randira, mert olyan elképesztő ritkán van rá lehetőségem.
És tudom, hogy a nők alapvetően heti 2 randira is mehetnek akár, én meg minden erőfeszítésem ellenére is max évi 1-re...
Szóval érted. Így nehéz. Lehet Brad Pittnek meg más hírességeknek könnyebb.
"És tudom, hogy a nők alapvetően heti 2 randira is mehetnek akár"
De nem mennek, nem megyünk, mert mi meg k.rvára nem arra vágyunk, amit a férfiak nyújtani tudnak/akarnak és amit cserébe ki akarnak venni belőlünk.
A privátban nekem szegezett kérdésre: "Most már kíváncsi lettem, mire vagytok?"
(Előzmény: "De nem mennek, nem megyünk, mert mi meg k.rvára nem arra vágyunk, amit a férfiak nyújtani tudnak/akarnak és amit cserébe ki akarnak venni belőlünk.")
...a válaszom az, hogy kölcsönösségre, biztonságra, társra, szeretetre vágyunk. Olyan emberre, akivel szeretjük egymást és élvezzük a hétköznapokat.
Egyébként már régóta motoszkál bennem a kérdés, hogy a férfiak miért vágynak nőre? A nyilvánvaló 2 okot leszámítva? (• Viszkető péló • Házicseléd) (Legyen három: • anyakomplexus, babusgatásra és feltétel nélküli szeretetre való olthatatlan igény)
Mi az, ami nektek annyira kell egy nőben és mi az, amit ti tudtok adni nekünk? A pénz - mint kézenfekvő válasz - nem tényező, hiszen már mi is el tudjuk tartani magunkat, mitöbb: nagyon is szeretünk függetlenek lenni és nem kiszolgáltatni magunkat egy másik ember kénye-kedvének, zsarnokságának.
Mit kap egy nő egy kapcsolattól, egy férfitől, ami miatt megéri belemenni?
Mit tudsz nyújtani TE egy nőnek, amire, ha beleképzeled magad a csaj helyébe, azt mondanád, hogy "Igen, nekem ez kell! Egy ilyen csávóval összejönnék!" ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!