Nők, volt már olyan, hogy megbántátok az első randi utáni elutasításotokat?
10-es. Nekem tetszett eddig szinte minden első randi.
Másrészről, ha én koptatom le a nőt, akkor másfél évig biztos nem lesz megint egy újabb első randim, hisz online alig állnak a férfiakkal szóba a nők (velem legalábbis ritkán).
De ha nő lennék, akár holnap már mehetnék is újabb randira.
Egy jó tanács: szervezd úgy a randit, hogy max másfél órád van rá, utána menned kell.
Ha valójában nem kell... akkor is mondd azt, hogy kell. Bár jobb, ha tényleg van programod utána.
Ha annyira jó a társaságod, akkor a másfél óra arra lesz elég, hogy ezt a másik megízlelje és vágyjon eg ykövi alkalomra. 4-5 óra sok, ebből hazaérve az ember azt mondja hogy kapott egy bazinagy adagot, most egy darbig elég lesz. Még akkor is, ha tök jól érezte magát. Pont a rövidsége miatt lesz igény folytatásra.
Mondjuk ezeket a "bezzeg a nők" dumákat érdemes lenne hanyagolni. Meg mi az, hogy te nem fejezhetsz be randit? Ne legyél már gyökér...
F30
13-as:
Hát igen. És ez nagyon szép meg jó, de a 20. ilyen után a férfinak elege lesz és átalakul incellé. És rájön, hogy azt a szummázott 1-2 hetet el tudta volna jobban is tölteni.
Nekem volt egy hosszú randim, ahol azért vártam addig, mert a férfiember nem nézett rám, köröztünk egymás mellett körbe-karikába sétálva és egyszerűen arra voltam kíváncsi, hogy na, most mi lesz. :-) :-)
Mint tapasztalás félelmetes :-) volt, hogy végül megcsókolt ugyan, de érezhető volt, hogy csak azért teszi, amiért a kérdezi: ez a bige most itt van, holnap, ki tudja, mi lesz. :-) :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!