Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért írja oda néhány csaj...

Miért írja oda néhány csaj bemutatkozó szövegbe hogy macska=nem?

Figyelt kérdés
Mi a baj azzal ha egy pasinak macskája van, vagy szereti a macskákat?
2023. nov. 11. 21:14
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

"Mivel egyedül válaszolok, így egyéni, nem végeztem gyors közvélemény kutatást érted."

Az tökre mindegy. Úgy értem nyilván csak a te véleményed lehet, de arra voltam kíváncsi hogy szerinted jól gondolják e.

2023. nov. 12. 12:58
 22/29 anonim válasza:

Aki szerint a macskások b*zik, azok mit mondnak arra, aki 3x éves koráig nem szerette a macskákat, aztán valahogy lett egy, amit megszeretett?

Gondolom ilyen ág nincs az egybitesek algoritmusában.

2023. nov. 12. 13:02
 23/29 A kérdező kommentje:

"Gondolom ilyen ág nincs az egybitesek algoritmusában."

Szerintük akkor lett b*zi

2023. nov. 12. 13:06
 24/29 anonim válasza:
A kérdés általánosítva egy ember csoportot lett feltéve, a válaszom pedig általánosítva volt, nem egy konkrét személyre, én nem egybiteztem le senkit, mint itt mások.
2023. nov. 12. 13:10
 25/29 A kérdező kommentje:

"A kérdés általánosítva egy ember csoportot lett feltéve, a válaszom pedig általánosítva volt, nem egy konkrét személyre, én nem egybiteztem le senkit, mint itt mások."

Valóban senkit nem szabad "egybitesezni", ugyanakkor a leírt válaszod nyilván valamelyest tükrözi a te személyes véleményed is.

Ha vitatkozni akarsz akkor állj bele. Ne kerülgesd a forró kását és akkor senki nem feltételezésekből indul ki.

2023. nov. 12. 13:53
 26/29 anonim válasza:
Macska allergiaa
2023. nov. 12. 13:55
 27/29 anonim válasza:

„ nem egybiteztem le senkit, mint itt mások.“

Én is általánosságban írtam, aki engem ismeretlenben leb*ziz, az egybites. Aki ismer, az meg tudja, hogy nagyon is az ellenkezõje vagyok.

Ha magadra vetted, és megszólítva érzed magad, az nem engem minõsít, hanem pont te degradálod magad.

2023. nov. 12. 14:05
 28/29 anonim válasza:
Te nem vetted magadra a macskás általánosítást?
2023. nov. 12. 14:17
 29/29 anonim válasza:
28 nem.
2023. nov. 12. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!