Miért írja oda néhány csaj bemutatkozó szövegbe hogy macska=nem?
"Mivel egyedül válaszolok, így egyéni, nem végeztem gyors közvélemény kutatást érted."
Az tökre mindegy. Úgy értem nyilván csak a te véleményed lehet, de arra voltam kíváncsi hogy szerinted jól gondolják e.
Aki szerint a macskások b*zik, azok mit mondnak arra, aki 3x éves koráig nem szerette a macskákat, aztán valahogy lett egy, amit megszeretett?
Gondolom ilyen ág nincs az egybitesek algoritmusában.
"Gondolom ilyen ág nincs az egybitesek algoritmusában."
Szerintük akkor lett b*zi
"A kérdés általánosítva egy ember csoportot lett feltéve, a válaszom pedig általánosítva volt, nem egy konkrét személyre, én nem egybiteztem le senkit, mint itt mások."
Valóban senkit nem szabad "egybitesezni", ugyanakkor a leírt válaszod nyilván valamelyest tükrözi a te személyes véleményed is.
Ha vitatkozni akarsz akkor állj bele. Ne kerülgesd a forró kását és akkor senki nem feltételezésekből indul ki.
„ nem egybiteztem le senkit, mint itt mások.“
Én is általánosságban írtam, aki engem ismeretlenben leb*ziz, az egybites. Aki ismer, az meg tudja, hogy nagyon is az ellenkezõje vagyok.
Ha magadra vetted, és megszólítva érzed magad, az nem engem minõsít, hanem pont te degradálod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!