Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért írja oda néhány csaj...

Miért írja oda néhány csaj bemutatkozó szövegbe hogy macska=nem?

Figyelt kérdés
Mi a baj azzal ha egy pasinak macskája van, vagy szereti a macskákat?
2023. nov. 11. 21:14
1 2 3
 1/29 anonim válasza:
Miért, neked pl. kellene egy macskagyűlölö csaj, ha te meg szereted őket?
2023. nov. 11. 21:40
 2/29 anonim válasza:
Az azt jelenti,hogy nem szereti a macskát.Ki hitte volna,mi?
2023. nov. 11. 21:54
 3/29 A kérdező kommentje:

"Miért, neked pl. kellene egy macskagyűlölö csaj, ha te meg szereted őket?"

Senki nem azt írja hogy gyűlöli, nem értem miért ezt a szót használod.

Nem is a macskáról van szó első sorban, hanem a lényeg hogy olyan pasi nem kell aki szereti a macskákat. És ezt nem értem milyen rossz tulajdonságra asszociál abból ha egy pasi szereti a macskákat?

Nem egy valakiről van szó, hanem több profilon látom.

2023. nov. 11. 22:26
 4/29 A kérdező kommentje:
Vagy talán nekik az nem férfias? Mert egy férfinek kutyája van? stb?
2023. nov. 11. 22:27
 5/29 anonim válasza:
Té tényleg képes vagy ilyen hülyeségeken agyalni?
2023. nov. 11. 22:51
 6/29 A kérdező kommentje:

"Té tényleg képes vagy ilyen hülyeségeken agyalni?"

Hát, látod.. Am ha nem érdekel a téma miért válaszolsz? Szereted hülyeségekkel tölteni az időd?

2023. nov. 11. 23:05
 7/29 anonim válasza:

„ Senki nem azt írja hogy gyűlöli, nem értem miért ezt a szót használod.“

De, én írtam.

2023. nov. 11. 23:37
 8/29 anonim válasza:
Nem jutott még eszembe ilyet írni bemutatkozó szövegben, de nő vagyok és én sem kedvelem a macskákat. Még pedig azért nem, mert a macska mindenhová felugrik, befekszik az ágyba, stb. Aludtam már "macskás" férfi ágyában, és akkor fogadtam meg, hogy soha többet, mindenem macskaszőrös lett. Mondom ezt úgy, hogy amúgy szeretem az állatokat és nekem kutyám van, de tilos neki a bútorra ugrani. Tehát a lényeg, hogy előfordulhat hogy más is így gondolkozik.
2023. nov. 11. 23:43
 9/29 anonim válasza:
Azért mert általában azok a fiúk tutyimutyik, puhányok, túl érzelgősek, mármajdnem b*zik, kivéve, ha vidéki házban vagy tanyán él és az egerek miatt tart kinti macskát.
2023. nov. 12. 11:13
 10/29 A kérdező kommentje:

"Nem jutott még eszembe ilyet írni bemutatkozó szövegben, de nő vagyok és én sem kedvelem a macskákat. Még pedig azért nem, mert a macska mindenhová felugrik, befekszik az ágyba, stb. Aludtam már "macskás" férfi ágyában, és akkor fogadtam meg, hogy soha többet, mindenem macskaszőrös lett. Mondom ezt úgy, hogy amúgy szeretem az állatokat és nekem kutyám van, de tilos neki a bútorra ugrani. Tehát a lényeg, hogy előfordulhat hogy más is így gondolkozik."

Ez jogos viszont abból a szempontból nem igaz hogy akinek macskája van sem feltétlen fogja az ágyban tartani vagy beengedni. Még a lakásba sem. Az enyémek pl nem jöhetnek be max a pincében aludhatnak.(de nincs is igényük rá mert ott is minden adott számukra.) A másik hogy ha higiéniai probléma lenne akkor sem racionális a macskákra kenni hiszen egy kutya is hasonló ha nem rosszabb és az befekszik az ágyba ha hagyják neki. Tehát ha ilyen probléma van akkor azt írja hogy állat lakásban=nem.

Emiatt az ilyen embernek nem a higiénia a baja hanem "a macskát szerető embereket nem kedveli"

2023. nov. 12. 12:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!