Miért írja oda néhány csaj bemutatkozó szövegbe hogy macska=nem?
11-es hülyeség, de lehet, hogy sokan hisznek ilyet.
Viszont lehet allergiásak a macskára.
"Azért mert általában azok a fiúk tutyimutyik, puhányok, túl érzelgősek, mármajdnem b*zik, kivéve, ha vidéki házban vagy tanyán él és az egerek miatt tart kinti macskát."
Szerinted az 5. elemben Korben Dallas tutyimutyi volt és érzelgős volt és majdnem ratyi?(igaz, ez csak egy film de akkor is) szerintem attól sem lesz egy férfi tutyimutyi amikor kis 1 kilós kutyákkal mászkálnak. Szerintem te össze kevered az érzelgőst az érzékennyel.
Érzékeny≠érzelgős.
Ennyire nem lehetsz vak és felszínes hogy ilyen messze menő következtetéseket vonsz le abból kinek milyen háziállata van.
Éppen Te kevered, egy férfi lehet érzékeny, de érzelgős nem.
Az egy kilós kutyások a biszexek. 😆
"Éppen Te kevered, egy férfi lehet érzékeny, de érzelgős nem."
Te írtad hogy túl érzelgős. Erre mondtam hogy kevered az érzékennyel szerintem. Ezen mit nem értesz? Mikor írtam olyant hogy legyen egy férfi érzelgős?
Próbáld már meg értelmezni amit olvasol.
"Nem hiszem, hogy attól lesz, simán lehet férfias háziállatok nélkül, viszont a szobamacska egyedülélő fiúknál a nők szemében általában férfiatlan, ez volt a kérdés."
Ez a te véleményed vagy a nőké?
Előbbi esetben igen, utóbbi esetben nem vitatom az állításod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!