Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Elkezdtem beszélgetni egy...

Elkezdtem beszélgetni egy lánnyal facebook datingen. Kiadta a számát és megbeszéltünk egy randit. A telefonon több mint 1 órát beszéltünk. Minden jól ment és a végén mégis éreztem valamit a hangjában. Szerintetek? Túlgondolom? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én 37F ő 32N

2023. nov. 10. 06:33
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Objektíven helyezem magam felé. Szubjektíven nem gondolnám hogy kellene de tudom hogy a világ hogy működik.

Egy 31-32 éves csinos, vonzó, értelmes, sikeres, fiatal nő az manapság ne haragudj hogy ezt mondom de objektíven "fölé helyeződik" egy 37 éves pasinak akinek ugyanúgy rengeteg értéke lehet és lehet jókiállású, sikeres, intelligens stb.

Egyszerűen a világ ilyen.

Ettől még ő is ember ő is esendő.

A barátja szeretnék amúgy lenni de nyilván vonzódom hozzá, tehát bármi IS lehet belőle, legalábbis részemről. Először is meg kell jobban ismerjük egymást , ezt az esélyt kell megadni egymásnak.

A fejébe nem látok bele, maximum a jeleket vagy azok hiányát tudnám elemezni de felesleges, úgyse tudhatom mi zajlik le épp benne, pláne azt hogy bennem....az tuti hogy örültem nagyon hogy láthattam :).

2023. nov. 13. 11:39
 22/25 anonim válasza:
Mi a f@szrol tudtatok ti több mint 1 órát beszélni telefonon? Egyetlen dolgod az, hogy megmondd neki hova menjen es mikor. Ezt sajnos elszurtad.
2023. nov. 14. 14:40
 23/25 A kérdező kommentje:
22-es igen te meg modellekkel hetyegsz miközben másik kezeddel a gyakorin osztod a néped. Esélyes.
2023. nov. 14. 16:02
 24/25 anonim válasza:
23 Csak segíteni akarok mert olyan voltam mint te 10 éve. Hetente legalább 2 új partnerrel szexelek és van 3 rendszeres szexpartnerem hetkoznapokra. Bi vagyok. Nagyon könnyű manapság online ismerkedni. Ne hidd azt hogy a 32 éves nőcin nem ment már át 200+ pasi
2023. nov. 14. 17:16
 25/25 anonim válasza:
Egyébként olyan is van, hogy a nők önbizalom építés miatt adnak esélyt kis időre nekik fizikailag nem bejövős pasiknak. Ha elég érdeklődök ezek a pasik feléjük, és megvan már a szükséges önbizalom akkor hanyagolják a dolgot és mennek vissza Tinderre jobb pasikat húzni jobbra.
2023. nov. 18. 09:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!