Elkezdtem beszélgetni egy lánnyal facebook datingen. Kiadta a számát és megbeszéltünk egy randit. A telefonon több mint 1 órát beszéltünk. Minden jól ment és a végén mégis éreztem valamit a hangjában. Szerintetek? Túlgondolom? Mit tegyek?
"Mondjuk ez is marhaság mert ha jön egy BMW-s, húszdiplomás, kőgazdag, 190 centis-kockahasú Chad, akkor azonnal átmennek pincsibe."
Ilyen véleménnyel-hozzáállással inkább ne...
Elfáradt? Gondolom 100 másik faszival levelezik, amivel nincs gond tudom h ez így megy, de iszonyat idegesítő a játszmázás.
37F incel
Lehet valóban nem játszmázik, hanem egyszeruen tenyleg úgy érzi, hogy nem tudod neki nyújtani azt es olyan formában, ahogy ö elvárja.
Föleg ha ilyen nyomulós nö, akkor biztos meg rányomult másokra is. Kissé maszkulinnak tunik, hogy nyomul. Csúnya mikor egy nö ilyet tesz
Lehet most olyannak udvarol, aki közelebb lakik
17-es sajnos jól látod.
Megvolt az áhihatott találkozó, vasárnap. 2 órát beszélgetett velem. Ezt kétféle módon is fel lehet fogni: egyik ( az optimista forgatóköny ) hogy tetszettem neki és/vagy szimpatikus voltam, a másik hogy nem volt jobb dolga, elbeszélgetett velem de semmi.
Meglátjuk ismét vegyes érzelmeim vannak, nagyon magabiztos kisugárzású és végtelenül gyönyörű lányról van szó, nyilván az önbizalmam pedig ilyenkor jön ki hogy elég gyatra ugyanis én nem tudok ilyen önbizalmat sugározni ez mindenből látszik, de legalább őszinte vagyok, néha értékelik a nők ( persze legtöbbször nem ).
Nem tudom hogy lesz e folytatás én nyilván szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!