Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Elkezdtem beszélgetni egy...

Elkezdtem beszélgetni egy lánnyal facebook datingen. Kiadta a számát és megbeszéltünk egy randit. A telefonon több mint 1 órát beszéltünk. Minden jól ment és a végén mégis éreztem valamit a hangjában. Szerintetek? Túlgondolom? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én 37F ő 32N

2023. nov. 10. 06:33
1 2 3
 11/25 anonim válasza:

"Mondjuk ez is marhaság mert ha jön egy BMW-s, húszdiplomás, kőgazdag, 190 centis-kockahasú Chad, akkor azonnal átmennek pincsibe."

Ilyen véleménnyel-hozzáállással inkább ne...

2023. nov. 10. 12:11
 12/25 anonim válasza:
Nem lehet, hogy csak elfáradt szegény, front is van, stb. Nagyon túlgondolod és lehet, hogy akaratodon kívül megbántod egy visszavonulással.
2023. nov. 10. 14:14
 13/25 A kérdező kommentje:

Elfáradt? Gondolom 100 másik faszival levelezik, amivel nincs gond tudom h ez így megy, de iszonyat idegesítő a játszmázás.

37F incel

2023. nov. 10. 14:21
 14/25 anonim válasza:
12-es vagyok, egyelőre Te játszmázol, te fantáziálsz. Velem előfordul az egy másfél órás meetingen, hogy elfáradok a végére és mégsincs senkinek sem olyan kényszerképzete, hogy már nem érdekel az ügy.
2023. nov. 10. 14:35
 15/25 anonim válasza:

Lehet valóban nem játszmázik, hanem egyszeruen tenyleg úgy érzi, hogy nem tudod neki nyújtani azt es olyan formában, ahogy ö elvárja.

Föleg ha ilyen nyomulós nö, akkor biztos meg rányomult másokra is. Kissé maszkulinnak tunik, hogy nyomul. Csúnya mikor egy nö ilyet tesz

Lehet most olyannak udvarol, aki közelebb lakik

2023. nov. 10. 15:03
 16/25 anonim válasza:
Ezért kell élőben nyomni,rájöttem.
2023. nov. 10. 18:32
 17/25 anonim válasza:
A nőknél soha nem lehet tudni, hogy mit miért tesznek, simán 180 fokot tud fordulni a gondolkodásuk egy perc alatt is. Elég egy "rossz" szó, amiről te nem is sejted, hogy az "rossz", és máris dobnak. Hülyíthetnek, mert megtehetik, hiszen amelyik nő nem néz ki rosszul, és az ismerkedésre is nyitott, az válogathat az érdeklődők közül. Ha túl lelkes vagy már az elején, akkor könnyen elbízzák magukat, de ha visszafogottabb vagy, akkor meg az a baj, hogy nem vagy olyan lelkes, mint mások. Ha szépen, udvariasan beszélsz velük, akkor unalmas vagy, ha viszont nem, akkor te vagy a bunkó disznó. Ha lassabban akarsz haladni, akkor rád unnak, és annak adnak esélyt, aki nem tötymörög, de ha gyorsabban akarsz haladni, akkor csak dugni akarsz.
2023. nov. 11. 11:40
 18/25 anonim válasza:
Ja, és még a nők kombinálnak meg túlgondolnak mindent. Oké....
2023. nov. 11. 18:06
 19/25 A kérdező kommentje:

17-es sajnos jól látod.

Megvolt az áhihatott találkozó, vasárnap. 2 órát beszélgetett velem. Ezt kétféle módon is fel lehet fogni: egyik ( az optimista forgatóköny ) hogy tetszettem neki és/vagy szimpatikus voltam, a másik hogy nem volt jobb dolga, elbeszélgetett velem de semmi.

Meglátjuk ismét vegyes érzelmeim vannak, nagyon magabiztos kisugárzású és végtelenül gyönyörű lányról van szó, nyilván az önbizalmam pedig ilyenkor jön ki hogy elég gyatra ugyanis én nem tudok ilyen önbizalmat sugározni ez mindenből látszik, de legalább őszinte vagyok, néha értékelik a nők ( persze legtöbbször nem ).

Nem tudom hogy lesz e folytatás én nyilván szeretnék.

2023. nov. 13. 06:45
 20/25 anonim válasza:
A leirasod alapján nagyon magad fölé helyezed a lányt, ami férfi-női szemszögből nem vonzó a nőknek, ettől lehetsz neki szimpatikus, de barátság felé viszed a viszonyt.
2023. nov. 13. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!