37F incel vagyok, budapesti, irodista és sportos, magas. Barátnőt keresek 30-36 között. Komoly kapcsolat a cél. Lenne jelentkező?
amúgy egy ótvar nagy baromság az incel kifejezés. Kreténség és értelmetlen ostobaság.
Olyan nincs hogy önkéntelen cölibátus. egyszerűen csak olyan világot élünk ahol nehéz ismerkedni. Maga a kérdés is nevetséges, odarakja minden válasza alá hogy incel incel. Nekem is próbálta a sok nagyokos megmagyarázni hogy én incel vagyok, csak mert nem megy a társkeresés.
az a baj hogy a nők többsége teljesen nagyképű, és egy normális értékrendekkel rendelkező férfi aki enyhén szerény és visszahúzódó nehezen tud kezdeményezni. Ennek pszichológiai oka van, sok elutasítás, kellemetlen szituácók. Kialakult egyfajta önbizalomhiány amiről a gyengébbik nem tehet, mert ahhelyett hogy megismernék jobban a férfit, inkább a képedbe vigyorogva lepattintják.
Aztán jön az incel duma. Nevetséges, ilyen nincs. Kérdező, felnőtt ember vagy, ne ragassz már ilyen bélyeget a homlokodra. Beszélgess emberekkel, mozdulj ki és előbb utóbb összejön.
Amikor nagyon okosnak akarsz látszani, de csak sivár maradtál, mint a góbi
- kiröhögött femcelek -
16.
"6 hónapja nem tudott szexelni, pedig akart."
Na, és itt borul a logika, mert itt kb. mindenki azonnal belelátja, hogy "mindenki akar, szóval aki 6 hónapja nem csinálta az incel", tökéletesen figyelmen kívül hagyva, hogy létezik az ún. aszexuális és a demiszexuális ember is, akiknél kicsit bonyolultabb a dolog és nem vágynak 0-24 erre. Az igazi incel az, aki azt hiszi, hogy minden a szex körül forog. Undorító és közönséges.
Meg mintha nem lenne teljesen normális, hogy egy ember esetleg nem szexel 6 hónapig.
Komolyan párkapcsolat után simán elfőrdul, hogy az embernek nincs kedve új emberekkel intimitásba kezdeni. 6 hónap nem túl sok idő.
Kisgyermek születésekor bőőőőségesen előfordul az ilyesmi házasságon belül is.
Súlyosabb betegség, esetleg ideiglenes külföldi kiküldetés ilyesmi...
Aki a kardjába dől 6 hónap szexhiány miatt, az nemes egyszerűséggel egy elképesztően alacsony mentális kapacitással bíró ösztönlény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!