Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők mi alapján szeretnek férfit választani a sok jelentkező közül?
Figyelt kérdés
2020. okt. 23. 06:29
A kérdező szavazást indított:
Kedves, jó ember
Intelligens, megbízható
Top külső, sportos vagy magas és vékony - deka háj nélkül
Jóképűség, vezető típus
Gazdag, milliomos
Extrém jól nézz ki, plusz 20’cm farok
Saját lakás , autó, minimum 600 ezer nettó kereset
Diploma megléte
24 szavazat
1/12 anonim válasza:
Eddig csak kispöcsű férfiak szavaztak.
3/12 A kérdező kommentje:
2 es hogy érted? 😮
2020. okt. 23. 08:31
4/12 anonim válasza:
Külső, anyagiak, esetleg farokméret alapján. Amelyik nő mást mond, az hazudik.
5/12 anonim válasza:
30 alatti nő: 1.Menőség/Státusz 2.Külső/Jóképűség 3.Pénz
30 feletti vénlány: 1.Pénz 2.Státusz/Menőség 3.Külső/Jóképűség
Minden egyéb bődületes nagy kamu, el ne hidd nekik. Például nem véletlenül nincs a szempontok között a személyiség.
6/12 anonim válasza:
Ferjnek/apanak vagy szorakozni.
7/12 anonim válasza:
Legyen kedves, szimpatikus és jöjjön be nagyon külsőre. Legyen jó az ágyban. Autó előny, én nem fogok mindig menni hozzá.
8/12 anonim válasza:
Egyetértek a másodikkal, nem mindegy, hogy csak alkalmi kapcsolatra vágyom vagy életem párját keresem. De alapvetően az összhatás a döntő. Amúgy amiket ide felsoroltál, sok esetben nem döntő szempontok, hanem simán csak tulajdonságok.
9/12 anonim válasza:
#5 A szempontok között azért nincs ott a személyiség, mert a kérdező nem tette oda. Viszont vannak személyiségre utaló pontok (intelligens, megbízható) én ezt választottam. Nekem ugyanis ez a legfontosabb. Mindenkinek más a legfontosabb a listáján.
10/12 anonim válasza:
Intelligens, megbízható + jó külső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!