Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » A nők valóban ki tudják...

A nők valóban ki tudják kapcsolni az érzéseiket?

Figyelt kérdés

Csaptam a szelet egy lánynak az utóbbi időben, és hiába mutattam ki minden formában azt hogy szeretem, ő ennek örült, de azt mondta, hogy nem romantikus alkat túlzottan, illetve azt hogy ő ki-be tudja kapcsolni az érzéseit. Nem udvaroltam még sosem, szóval ilyennel még nem találkoztam. Valós a dolog és tényleg létezik ilyen, vagy csak azért mondta mert nem érzett semmit de megbántani sem akart? Nagynehezen kimondta néha hogy szeret, de inkább mindig elterelte a témát amikor ilyen dolgokról volt szó, vagy valamilyen passzív szóhasználattal reagálta le.

(azóta az exével találkozgat szóval valszeg tudom a megoldást :D )

2023. nov. 1. 19:09
1 2
 11/12 anonim válasza:

Én nem tudom kikapcsolni.

N

2023. nov. 2. 20:08
 12/12 anonim válasza:
Mindenki ki és be tudja kapcsolni az érzéseit. Ez a részed, mint elme. Van aki ezt ki is gyakorolta, van, aki nem. Ettől még mint képesség, mindenkiben megvan, és nagyon könnyen elérhető dologról van szó. Nekem kamaszként mindig a hideg futkosott a hátamon, amikor valaki úgy beszélt a szerelemről, hogy az tőle független, én meg abba szerettem bele, akit megfelelőnek láttam, és kiszerettem belőlük, amikor idő közben megváltozott a helyzet, ésszerű volt nem vágyni többé.
2023. nov. 4. 07:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!