Hölgyek 30-45 között, akik valóban ismerkedni szeretnének?
Akkor tegyünk egy próbát!
Sziasztok!
Magas(188cm), sportos (92 kg) férfiként, középiskolai tanárként szívesen beszélgetek, ismerkedek értelmes hölgyekkel 30-45 között (hétfőn voltam 45 éves). Egy kisfiam van, akit egyedül nevelek, és februárban volt hatesztendős. Budapest mellett élünk rendezett körülmények között.
Nem csodákat és "kalapból kiugró nyuszit" várok, akkor írj, ha az intelligencia, kommunikáció és életcél nem vadidegen kifejezések előtted. Előny, ha valóban van humorod 😉
Igen, jogos, négyes, és ezt nagyon szépen, kulturáltan tisztáztuk is privátban.
Amit szeretnék, az valóban egy család újraépítése egy céltudatos, intelligens, hasonló élethelyzetben lévő, vagy azt ismerő hölggyel. A 'majd lesz valami'-nagyon nem az én műfajom.
Szia,
Először is boldog születésnapot!
Ha nem találsz senkit esetleg találkoznék veled szívesen. Fiatalos vagyok, de idősebb. Azért nem írok privátot mert a döntés a tied....
Kedves Hetes!
Erre nagyon szívesen válaszolok privátban, de nem gondolom, hogy mindent ki kellene teregetni, mint egy képzeletbeli piacon, hogy ki- ki válogasson. Aki szeretne, kommunikál velem, aki nem, azt nem kívánom kiszolgálni információkkal. Ilyen egyszerű ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!