Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » A nők valóban ki tudják...

A nők valóban ki tudják kapcsolni az érzéseiket?

Figyelt kérdés

Csaptam a szelet egy lánynak az utóbbi időben, és hiába mutattam ki minden formában azt hogy szeretem, ő ennek örült, de azt mondta, hogy nem romantikus alkat túlzottan, illetve azt hogy ő ki-be tudja kapcsolni az érzéseit. Nem udvaroltam még sosem, szóval ilyennel még nem találkoztam. Valós a dolog és tényleg létezik ilyen, vagy csak azért mondta mert nem érzett semmit de megbántani sem akart? Nagynehezen kimondta néha hogy szeret, de inkább mindig elterelte a témát amikor ilyen dolgokról volt szó, vagy valamilyen passzív szóhasználattal reagálta le.

(azóta az exével találkozgat szóval valszeg tudom a megoldást :D )

2023. nov. 1. 19:09
1 2
 1/12 anonim válasza:

Megtanult szelektálni. A tanulmányaira koncentrálhat.

Esetleg anyukától, nagymamátol, idősebb vagy fiatalabb lány testvertol, unokatestvertol tanulhatott el valamit.

Hány évesek vagytok?!

2023. nov. 1. 19:12
 2/12 anonim válasza:
valszeg pszichopata a csaj, vigyázz vele
2023. nov. 1. 19:15
 3/12 A kérdező kommentje:
Én 24, ő 20. Nem tanul, dolgozik.
2023. nov. 1. 19:17
 4/12 anonim válasza:
Bárcsak nekem is így menne csettintésre.
2023. nov. 1. 19:23
 5/12 anonim válasza:
Szó sincs erről: nem vagy neki elég jó, nem érdekled, de van annyira jólnevelt, hogy ezt nem vágja a fejedhez. Ha eléggé nagy kaliber lennél, nem kapcsolgatna ő ki-be semmit, tapadna rád. Ha 24 évesen még csak nem is udvaroltál soha, nem csoda, hogy beveszel ilyen mesét, nagyon amatőr vagy.
2023. nov. 1. 20:22
 6/12 anonim válasza:

"A nők valóban ki tudják kapcsolni az érzéseiket?"

Igen

21/L

2023. nov. 1. 21:02
 7/12 anonim válasza:
dehogy tudják, max a pszichopaták bár nekik alapból sincsenek
2023. nov. 1. 21:51
 8/12 A kérdező kommentje:
5) valamikor el kell kezdeni. Inkább így most, mint korábban, mikor tele voltam mentális problémákkal.
2023. nov. 1. 23:14
 9/12 anonim válasza:
Nem tudják. Max elfojtani. Aki azt mondja igen az ilyen wannabe kemény csajszi.
2023. nov. 2. 07:53
 10/12 anonim válasza:
ok is emberek dehog tudjak max gyogyszerrel..
2023. nov. 2. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!