45 éves férfi miért aksr megismerni egy 23 éves lányt?
Figyelt kérdés
23/L vagyok. Írt nekem egy 45 éves férfi. Mondtam neki, higy nem szeretnek semmit, mert ez a korkulonbseg nekem rettento sok. Elkezdett ervelni, hogy o ebben nem lat semmi kifogásolni valót, sokan mondtak neki h fiatalos es fiatal lanyoknak szimpi volt, hogy erett a gondolkodosa. Mondtam neki, hogy ezzel nem gyozott meg, en nem szeretnek magam melle ilyen idos ferfit. Teljesen kiakadt, elhordott mindennek es vegul letiltott. Miert gondoljak azt, higy ekkora korkulonbseg kikuszobolheto? Es ha nekem nem jonnek be az idos pasik? Egyszeruen nem tudom elkepzelni mirol tudnek bedzelgetni vele a mindennapokban. Mas is volt mar ilyen helyzetben? Szerintetek is abszurd az ilyen? Ez a korkulonbseg athidalhatatlan ugye?(tudom, vannak kivetelek es iserek is ilyet, de akkor sem megszokott ez.)2023. okt. 29. 09:15
11/14 anonim válasza:
"Teljesen kiakadt, elhordott mindennek es vegul letiltott."
Mondjuk ez nem vall túl érett gondolkodásra. :)
2023. okt. 29. 15:51
12/14 anonim válasza:
Mivel érintett vagyok a témában 😉
Legyünk őszinték ! Melyik 40-50 és pasi nem szeretne egy fiatal barátnőt.
És nem csak a testéért… hanem. Végtelenül lazák viccesek, mosolygósak tudnak lenni. Még nincs annyi negatív tapasztalatuk, nem kaptak annyi pofont az élettől !
De a pasi akit említettél az nagyon gáz. Ez nem férfi hanem egy bohóc !
Neki egy lehetősége van ilyenkor. Udvariasan félreállni!
2023. okt. 29. 16:19
13/14 anonim válasza:
Mert a nők szeretik általában az idősebb férfiakat. Ez statisztikai teny. Nem olyan nagy szokatlan dolog. Sok nő egy idősebb férfire tud felnézni. Csak máskor valamiért egy réteg nő àlszenteskedik mintha ez valami szörnyűség lenne. Általában a fiatalok kiélvezik az idős férfiakat, de mire idősek lesznek a nők, addigra féltékenykednek a többi fiatal lányra és próbálják megszégyeníteni ezekkel a férfiakat és nőket, hogy gáz a korkülönbség. Persze ha valaki erőlteti, az gáz.
2023. okt. 29. 21:40
14/14 anonim válasza:
Jah, nem megszokott :DDDDDDDDDDDDDd
2023. nov. 8. 23:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!