Őszinte 23-éves srác társát keresi. Hölgyeim?
Drága Hölgyeim!
Pár hónap múlva betöltöm a 23-dik életévemet. A mindennapjaim túlságosan is egyhangúan telnek... Szükségem lenne egy társra, egy barátnőre aki betöltené azt az űrt, amit a hosszú-hosszú hónapok magánya és unalma vésett körém.
Általában az egyetem és a munkahelyem között ingázok. Nem vagyok az a partizós típus, nem iszom, nem dohányzom, gyakorlatilag egy Szent vagyok. :) Nem beszélek sokat, a humorérzékem szart sem ér, de alapvetően egy egészen klassz srác vagyok. Tűrhető... Mondjuk úgy, tűrhető... Sokan utálnak.
Hogy kit keresek?? A külső számomra lényegtelen, úgyis fosul nézek ki, csak az a fontos, hogy jól érezzem magam a társaságodban. (Lehetőleg ez legyen kölcsönös. Te ne utálj mint a szart. :))
Leírhatnám, hogy hetente háromszor járok le a terembe... De minek? Úgyse látszik... :)
Egyébként 176cm magas vagyok, nyilván annak aki minimum 180cm magas férfit keres, az a négy centiméternyi eltérés óriási traumát fog okozni... Megértem, ha ők ezért egyből lekoccantanak. Az alkatom vékony, a testsúlyom körülbelül 70kg. A szemem színe barna, utálom az animéket mint a szart, a hajam fekete, fogszabályzót hordok.
Nem tudom még mit írjak magamról... Ha rám írsz, majd megkérdezed ami még érdekel. :)
Ha van kedved eljönni velem egy radira, enni egy jót, elmenni egy moziba vagy wellnessezni, dobj egy üzenetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!