Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Őszinte 23-éves srác társát...

Őszinte 23-éves srác társát keresi. Hölgyeim?

Figyelt kérdés

Drága Hölgyeim!

Pár hónap múlva betöltöm a 23-dik életévemet. A mindennapjaim túlságosan is egyhangúan telnek... Szükségem lenne egy társra, egy barátnőre aki betöltené azt az űrt, amit a hosszú-hosszú hónapok magánya és unalma vésett körém.

Általában az egyetem és a munkahelyem között ingázok. Nem vagyok az a partizós típus, nem iszom, nem dohányzom, gyakorlatilag egy Szent vagyok. :) Nem beszélek sokat, a humorérzékem szart sem ér, de alapvetően egy egészen klassz srác vagyok. Tűrhető... Mondjuk úgy, tűrhető... Sokan utálnak.

Hogy kit keresek?? A külső számomra lényegtelen, úgyis fosul nézek ki, csak az a fontos, hogy jól érezzem magam a társaságodban. (Lehetőleg ez legyen kölcsönös. Te ne utálj mint a szart. :))

Leírhatnám, hogy hetente háromszor járok le a terembe... De minek? Úgyse látszik... :)

Egyébként 176cm magas vagyok, nyilván annak aki minimum 180cm magas férfit keres, az a négy centiméternyi eltérés óriási traumát fog okozni... Megértem, ha ők ezért egyből lekoccantanak. Az alkatom vékony, a testsúlyom körülbelül 70kg. A szemem színe barna, utálom az animéket mint a szart, a hajam fekete, fogszabályzót hordok.

Nem tudom még mit írjak magamról... Ha rám írsz, majd megkérdezed ami még érdekel. :)

Ha van kedved eljönni velem egy radira, enni egy jót, elmenni egy moziba vagy wellnessezni, dobj egy üzenetet.

#barátnő #szerelem #unalom #társkeresés #szarokénmármindenkireis #komoly kapcsolat nem csak b$szás
2023. márc. 16. 22:44
 1/7 anonim válasza:
Szerintem mi jól kijönnénk, de "sajnos" férjnél vagyok meg vénasszony is hozzád. Csak gondoltam küldök egy virtuális pacsit, mert feldobtad az estém :D
2023. márc. 16. 23:00
 2/7 anonim válasza:
Csak azert nem irok mert nem vagy 180 es ez borzaszto nekem 😂🤣
2023. márc. 16. 23:04
 3/7 anonim válasza:
Aranyos vagy, de kicsit több önbizalmat! Sok sikert :)
2023. márc. 16. 23:08
 4/7 anonim válasza:
Baj ha őszinte vagy, mármint túl őszinte, semmit sem kell kideríteni rólad, semmin sem kell agyalni, találgatni, emiatt unalmas vagy.
2023. márc. 17. 06:10
 5/7 anonim válasza:
Az a két hosszabb #tag nem kellett volna. Amúgy korrekt lenne.
2023. márc. 20. 08:45
 6/7 robetko válasza:
Nagyon király vagy barátom,remélem megtalálod a szerelmed. Tiszta szívből kívánom neked. Ja és tényleg több ÖNBIZALOM!
2023. márc. 29. 19:21
 7/7 anonim válasza:
Ilyen vagyok énis csak 28 éves kiadásban
2023. ápr. 8. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!