Lányok/Hölgyek! Ismerkednétek egy 23 éves fiatal férfival?
Rövid leszek. Komolyabb kapcsolatot keresek. Vagy, ha inkább úgy alakul akkor akár barátságot is.
A legtöbb időmet Budapesten töltöm. Így, értelemszerűen olyan embert keresek aki hasonlóan tesz, ugyanis a személyes találkozókat kedvelem a legjobban. A hosszas online csevegés nem a kedvencem, de nem vetem meg természetesen azt sem.
Röviden rólam. Külsőleg:
173cm "magas"
75kg
Átlagos testalkat.
Barna szem, haj
Világos bőr
(Képcsere megejthető ha kell.)
Egyébként, programok tekintetében szeretek mászkálni, új helyeket megismerni, beszélgetni.
Mozi, színház, opera, állatkert, stb. is jöhet. (Egyébként, sok filmet/sorozatot is nézek. Illetve néhány anime-t is, ha valakinek ez lenne fontos.)
Viszont nem járok kocsmába, klubokba, discoba. Nem szeretek inni, és nem dohányzom.
Személyiségemet pedig nem tudom megítélni. A másik embertől függ, hogy milyennek lát.
Ha valakinek lenne kedve beszélgetni ismerkedni, írjon választ, vagy írjon privátban.
Köszi ha elolvastad, legyen szép napod!
#2 Amiatt, mert nagyon kedves jó fej lányokkal barátkoztam már itt össze. Illetve pont amiatt mert ez nem egy felszínes és vacak társkereső. :D
Itt is értékes emberek vannak akikkel ki tudja mi jöhet össze. :)
Ezért is van ott az a csodálatos szókapcsolat, hogy "képcsere megejthető". :D
Pontosan tudom, hogy kölcsönösen tetszenie kell egymásnak.
De alapvetően hiába néz ki valaki jól, ha amúgy kibírhatatlan személyiség hosszú távon. Így ha írásban megismersz valakit, jól kijöttök, de külsőre nem jöttök be egymásnak, akkor bumm, jóbarátok még mindig lehettek mert amúgy jól kijöttök.
Ha meg a külső is bejön akkor bumm, randi, kapcsolat, stb.
Szóval, semmi gond nincs azzal szerintem ha az ember itt szeretne beszélgetni, ismerkedni. :)
Gondolj bele, itt előbb megismered a személyíségét. De a randi apokon mit is ismersz meg? Hogy hogyan pózerkedik vagy mutat rajta a bikini? Aztán ha jobbra is húzod vagy ráírsz, nagyon kicsi eséllyel írnak vissza.
Szóval, lehet ezt csűrni, csavarni, de ez olyan mint egy vak randi. Azt is nagyon sokan csinálják.
Meg, nincs veszíteni valója itt az embernek. Semmi sem. :D
Csak a magam nevében beszélhetek, de társkeresőn 0, azaz NULLA matchem volt. Ettől még nem szeretném feladni, és próbálkozom itt is.
Nem vagyok az, sőt.
Egyszerűen csak nem vagyok Chad
#9-es
Tanulok és mellette amikor lehet dolgozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!