Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 18 évesen hogyan írjak rá egy...

18 évesen hogyan írjak rá egy 23 éves fiúra?

Figyelt kérdés
Régebbről ismerem, egy busszal jártunk néha, de ő valószínűleg nem emlékszik rám. Most jutottam el arra a pontra, hogy írjak neki. Nem akarom úgy kezdeni nála, hogy “Szia, mizu, hány éves vagy?”, mert félek, hogy így nem annyira fogom érdekelni. Azt se akarom, hogy “Szia, buszon láttalak pár éve, azóta tetszel”, mert így annyit érnék el szerintem, hogy letilt. Szerintetek mit írjak neki?
2023. aug. 14. 14:03
 1/9 anonim válasza:
Hát nem hiszem, hogy letiltana, de ne a szia mizuval kezdjed vagy hogy hány éves vagy. Inkább kérdezd meg, hogy emlékszik-e rád, mivel egy busszal jártatok vagy hogy lenne-e kedve ismerkedni veled.
2023. aug. 14. 14:18
 2/9 anonim válasza:

Én ezt írnám a helyedben:

"Hello, régen egy busszal jártunk. Eszembe jutott, hogy jó lett volna akkor beszélgetni veled. Most lenne kedved?"

2023. aug. 14. 15:03
 3/9 anonim válasza:
Adom a 2-es válaszát, korrektnek tűnik.
2023. aug. 14. 16:29
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi! És ha esetleg benyögné, hogy szerinte túl fiatal vagyok hozzá, akkor azt mivel tudnám lereagálni? Ettől még félek kicsit, de remélem nem fogja ezt mondani. :(
2023. aug. 14. 16:41
 5/9 anonim válasza:
#5: Hát azzal max annyit tudsz csinálni, hogy mondod, hogy a barátaidat vagy szüleidet nem zavarná, ha az a problémája.
2023. aug. 14. 16:43
 6/9 anonim válasza:
Olyanon ne gondolkozz előre, hogy mi lesz ha ezt írja. Majd ha írtál neki és válaszolt, akkor idejöhetsz megint. Ha meg kifogásokat keres, mint említetted, "hogy túl fiatal vagy", akkor meg hagyd.
2023. aug. 14. 17:43
 7/9 anonim válasza:

Melyik busz? Kisváros? Főváros? Mi a monogrammod?

Amúgy a 2-es jót írt, én azt kb egy az egyben fognám és bemásolnám.

2023. aug. 14. 17:46
 8/9 anonim válasza:
Tudod csak hozni kell azt a szintet amit te is elvársz a pasiktól. Szóval a Szia mizuval ne is próbálkozz. Ilyenkor szoktátok mondani, hogy legyél kreatív.
2023. aug. 14. 18:02
 9/9 anonim válasza:

Ha nincs más lehetőség, akkor csakis őszinteség a fontosabb.

Főleg úgy hogy ismeretlenül írsz neki.

Ha tetszel neki és emlékszik rád, nem fogja elutasítani :)

2023. aug. 15. 00:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!