45 éves férfi miért aksr megismerni egy 23 éves lányt?
Figyelt kérdés
23/L vagyok. Írt nekem egy 45 éves férfi. Mondtam neki, higy nem szeretnek semmit, mert ez a korkulonbseg nekem rettento sok. Elkezdett ervelni, hogy o ebben nem lat semmi kifogásolni valót, sokan mondtak neki h fiatalos es fiatal lanyoknak szimpi volt, hogy erett a gondolkodosa. Mondtam neki, hogy ezzel nem gyozott meg, en nem szeretnek magam melle ilyen idos ferfit. Teljesen kiakadt, elhordott mindennek es vegul letiltott. Miert gondoljak azt, higy ekkora korkulonbseg kikuszobolheto? Es ha nekem nem jonnek be az idos pasik? Egyszeruen nem tudom elkepzelni mirol tudnek bedzelgetni vele a mindennapokban. Mas is volt mar ilyen helyzetben? Szerintetek is abszurd az ilyen? Ez a korkulonbseg athidalhatatlan ugye?(tudom, vannak kivetelek es iserek is ilyet, de akkor sem megszokott ez.)
Van akinek nem gond ez a korkülönbség, de ha valaki nem fogja fel, hogy másnak ez sok, főleg ha ismerkedni akar, akkor így járt.
Az ilyeneket még kicsit tudod hergelni, hogy "bocs van dédipapám" és hasonlók :D
2023. okt. 29. 09:18
2/14 anonim válasza:
Érett a gondolkodása.. xD Azért 45 évesen ezzel érvelni egy 23 évesnek sok mindenre utal, de érett gondolkodásra nem..
Legfeljebb a hülyéket ágyba viszi ezzel, mert ők valahogy így számolhatnak fejben:
45 ahha akkor idősebb, aha tapasztaltabb, aha érett, oké igaza van...
Azért gondolják azt, mert a korosztűlyodban 1-2 agyatlan libának bejött ez az érett vagyok duma :).
2023. okt. 29. 09:26
3/14 anonim válasza:
Csak szexelni akar,otthon már unja az asszonyt.Jól tetted hogy leráztad.
2023. okt. 29. 09:35
4/14 anonim válasza:
Ugyanazért, amiért 40 fölötti nők akaszkodnak rá huszonéves pasikra, csak olyan esetekben senki sem hörög a korkülönbség miatt.
2023. okt. 29. 10:09
5/14 anonim válasza:
Nekem is volt 40+ nőci. Eltudtunk beszélgetni is bármiről amúgy. Most huszonévesen már azért értelmes az ember. Sok dologban meglehet találni a közös témát.
Annyi, hogy szinte egyértelmű, hogy alkalmi kapcsolatot akar.
Van olyan 22 éves lány barátom aki összejött egy majdnem 40 éves fickóval. Gyerekük lett aztán most meg a fickó csalja össze vissza meg egyebek. Ő se gondolta komolyan mikor belement de így alakult.
2023. okt. 29. 11:25
6/14 anonim válasza:
Mondd neki, ha nem lát benne semmi kifogásolni valót, akkor felfelé keressen embereket 22 év korkülönbséggel.
2023. okt. 29. 11:30
7/14 anonim válasza:
Többségében azért, mert perverzek és a fiatal lány a fejükben egyenlő egy természetes anyagból készült guminővel - tisztelet a kivételnek. Gondolom, eddig sikeresen befűzött egy rakás naiv kislányt ezzel az én érett és fiatalos vagyok dumával, és sérti az egóját, hogy most nem jött be, azért hisztizett. De amúgy nem tartozol elszámolással se neki, se senki másnak azért, ha nem vonzódsz valakihez, nem akarsz összejönni valakivel.
2023. okt. 29. 11:34
8/14 anonim válasza:
En csak 33 vagyok de nyilvan bejonne egy fiatal csinos 23 eves lany de a korkulonbseg azert nem kicsi igy sem. Furan ereznem magam egy olyan tarsasagban ahol a 23 eves baratnonek a baratai vannak szinten 23 ev koruliek.
Megertem hogy nem kell olyan aki tobb mint 20 evvel idosebb, en sem jonnek ossze olyan novel aki tobb mint 50 eves, max szex ha jol nez ki
2023. okt. 29. 11:58
9/14 anonim válasza:
Csak az eredeti kérdésedre: Na? Szerinted miért? Ha csak egy tipped lehetne? Igen, eltaláltad, azért!
2023. okt. 29. 13:39
10/14 anonim válasza:
"Teljesen kiakadt, elhordott mindennek es vegul letiltott." - nem korfuggo, de tipikus narci hiszti. Orulj, hogy eltakaritotta magat a szemet. ;-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!